in

Man slaat hulpeloze kangoeroe met gebroken rug in elkaar terwijl zijn vrienden staan te lachen

Er zijn verontrustend beeld verschenen van een man die herhaaldelijk een hulpeloze kangoeroe slaat terwijl zijn partner op de achtergrond lacht.

De video, die op Snapchat werd gepost, begint met een man in groene korte broek die het hoofd van het buideldier naar achteren trekt en het herhaaldelijk in het gezicht slaat.

Terwijl de man de kangoeroe slaat, heft hij een poot op in een wanhopige poging om zichzelf te verdedigen maar stort tragisch in.

Sommige gebruikers van sociale media beweerden dat de kangoeroe al een gebroken rug had. De beelden lijken te zijn gefilmd in regionaal New South Wales maar de exacte locatie is onbekend.

De video ging snel viraal nadat het op sociale media was verspreid, met tientallen mensen die de kangoeroe-aanvallers ‘dode straathonden’ en ‘absoluut uitschot van de aarde’ noemden.

Lees ook  Deze wekker geeft je een elektrische shock als je niet wakker wordt.

Een apart bericht gedeeld met Facebook-namen en beschaamt de vermeende daders als twee tieners uit New South Wales.

De post suggereert dat de twee de kangoeroe raakten met hun auto, waardoor deze de rug brak. De persoon die de video heeft gedeeld, beweerde dit te doen omdat de ‘dieren dat verdienen’.

Een woordvoerder van RSPCA NSW vertelde de Daily Mail Australia dat het een rapport heeft ontvangen met betrekking tot vermeende wreedheden jegens kangoeroes in een stad in het zuiden van New South Wales.

‘We nemen alle beschuldigingen van dierenmishandeling zeer serieus en deze kwestie wordt momenteel onderzocht’, zei de woordvoerder.

Lees ook  Ouders kussen zieke dochter vaarwel – 30 minuten later horen ze hard geschreeuw uit haar kamer

‘Alles wat de polite kan doen, wat passend en in overeenstemming met de wet is, wordt gedaan.

‘Vanwege privacy en wettelijke overwegingen kunnen we op dit moment geen verdere informatie verstrekken.

Iedereen die meer informatie heeft, moet contact opnemen met RSPCA NSW op 1300 CRUELTY (1300 278 3589) of online via rspcansw.org/reportcruelty. ‘ De politie vertelde de Daily Mail Australia dat ze de beelden onderzoeken.

‘De politie is op de hoogte van video’s die op sociale media circuleren over mogelijke wreedheden tegen dieren,’ zei de politie in een verklaring.

‘De politie zal op geen enkele manier geweld tegen dieren tolereren. ‘Het publiek wordt eraan herinnerd geen misdaad te melden via sociale media.’

Is dit de nieuwe liefde van Monica Geuze?

“Belachelijk dat een blanke bruin wil worden”: waarom het aantal huidkankers nog zal stijgen