in

Man schrikt als vrouw 23 familieleden meeneemt op blind date

Een man kreeg een enorme rekening gepresenteerd, nadat zijn blind date 23 familieleden had meegenomen om zijn vrijgevigheid te testen.

Het nogal opmerkelijke plan viel in het water, omdat de man, Xiao Lui, wegliep zonder de rekening te betalen. Een geval van eetpiraterij die velen, gezien de omstandigheden, al aan zagen komen. De vrouw bleef derhalve zelf met de rekening achter, ongeveer 2700 euro.

De date vond plaats in een restaurant in de oostelijke Chinese provincie Zhejiang, aldus de lokale krant Taizhou Evening News.

Lees ook  Wildpoepende vrouw opgepakt – Meerdere agenten onder de poep

Volgens de krant was het de moeder van de man die de date had geregeld, nadat ze zich zorgen maakte over zijn niet bestaande liefdesleven.

De man wilde graag een goede eerste indruk maken op zijn date en ging ermee akkoord om de maaltijd te betalen. Hij had echter geen idee dat 23 familieleden ook mee zouden eten …

De vrouw legde volgens de NY Post aan lokale media uit dat ze haar de vrijgevigheid van haar date wilde testen, voordat ze een relatie zou overwegen.

Lees ook  Man gooit zijn vrouw het huis uit: ‘Ze vroeg me om de rotzooi op te ruimen’

Toen Lui de rekening zag, was hij boos en geschokt, waarna hij meteen het restaurant verliet. Uiteindelijk moesten de vrouw en haar familie zelf de rekening betalen.

Achteraf toonde Lui zich bereid om tot een schikking te komen. Hij wil best zijn eigen maaltijd en die van de vrouw betalen, maar niet die van de overige 23 ongenodigde gasten.

Politie krijgt verwarde vrouw niet van dak af: Eerst mijn dildo terug!

Medewerkers betrappen vrouw die zichzelf bevredigt in de Ikea: Ze voelde zich thuis