in

Man redt zijn hond door in heetwaterbron te redden, waarna hij aan zijn verwondingen overlijdt

De 32-jarige Pablo Fustec aarzelde niet om in het kokende water te springen om zijn geliefde hond te redden. Hoewel hij zijn leven verloor, hebben zijn moed en liefde voor dieren diepe indruk gemaakt op veel mensen die zijn overlijden betreuren.

Er zijn mensen die alles willen doen voor het welzijn van hun huisdieren. Het maakt niet uit of dat nou schulden maken is of zelfs hun eigen leven riskeren, voor sommigen zijn hun dieren het belangrijkste.

Pablo hield meer van zijn huisdieren dat wat dan ook ter wereld. De Franse acteur, die in Mexico woonde, verliet zijn huis niet zonder zijn drie geliefde honden.

Lees ook  Kamperen 2.0 met deze caravan met twee verdiepingen en een dakterras!

Zijn heroïsche actie kende een tragische afloop. Pablo probeerde op 13 juni 2020 zijn hond Sasha te redden, nadat ze in een heetwaterbron was gevallen. Meer dan 70 procent van zijn lichaam was verbrand en hij werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar ze zijn leven probeerden te redden, bericht Milenio.

Helaas bleek het niet zo te mogen zijn. De viervoeter stierf ter plekke en Pablo overleed afgelopen maandag aan zijn verwondingen.

Lees ook  Heel Nederland staat zot van presentatrice Sensi Lowe en haar prachtige rondingen (foto’s)

De tragische afloop en zijn offer bleven niet onopgemerkt. Duizenden mensen herinnerden op sociale media zijn leven, zijn talent, zijn vriendelijkheid en zijn grote liefde voor dieren.

Regelmatig zijn er berichten over honden die hun leven opofferen voor mensen. Het omgekeerde komt aanzienlijk minder voor. We hopen dat er een speciaal plaatsje in het hiernamaals is voor deze held … Rust zacht, Pablo.

Buurtbewoners redden gedumpte katje van verdrinkingsdood in riool Coevorden

Ronny en Michiel worden omsingeld door politie bij aanhouding verdachten aanslag De Vries