in

Man redt verweesd berenwelpje – 6 jaar later staat hem tijdens de reünie een verbazingwekkende verrassing te wachten.

Je hoort wel vaker verhalen over vreemde ontmoetingen in het wild, maar deze video moest ik gewoon gezien hebben om het te geloven. Casey Anderson was onderweg in de wildernis om van de wonderen van onze planeet te genieten, toen hij een verbluffende ontmoeting had.

Casey vond een verweesd berenwelpje en de moeder was nergens te bespeuren. Eerder dan te vluchten en weg te rennen, zoals de meesten onder ons zouden doen, voelde Casey zich geroepen om het diertje te redden. Dit zou het begin van een ongelofelijke vriendschap betekenen.

Lees ook  Linda de Mol onder de indruk van geslachtsdeel Marco van Basten

De volgende jaren ontwikkelden Casey en Brutus een nooit eerder vertoonde vriendschap. Ze vertrouwen elkaar als de beste vrienden en hun verhaal is ronduit inspirerend.

Brutus bracht zijn jeugd grotendeels door in het huis van Casey. Toen Brutus te groot was om binnen te blijven, liet Casey hem opnieuw buiten in het wild leven. Hij bleef echter altijd in de buurt van Casey en als gevolg van hun vriendschap richtte Casey het Montana Grizzly Encounter Rescue and Educational Sanctuary op, een plek waar mensen kunnen leren over beren en wildleven.

Lees ook  Als de moeder van een dronken rijder lacht naar de slachtoffers, geeft de rechter haar bizarre straf

Bekijk de onderstaande video om meer te leren over deze onwaarschijnlijke vriendschap en DEEL dit met je vrienden!

6 Geniale Manieren Om Je Theezakjes Te Hergebruiken!

In de 17de eeuw schreef een non een brief toen ze bezeten was door de duivel. Nu is die eindelijk vertaald