in

Man probeert een onschuldige vrouw te beroven – haar wraak wordt online bejubeld

Deze 18-jarige man probeert een onschuldige vrouw te beroven. Wat hij niet weet, is dat ze jiujitsu beoefend. Haar wraak krijgt nu online heel veel lof.

Straatroven zijn helaas een bekend fenomeen in Brazilië. Dieven kunnen op elk moment toeslaan en zijn meestal erg bekwaam. Soms gebeurd het onopgemerkt en komt een persoon er pas veel later achter dat er iets is gestolen.

De 22-jarige Sabrina Leites merkte echter direct dat iemand haar wilde beroven.

Meestal is in zo’n situatie de eerste en meest natuurlijke reactie om bang te zijn. Je probeert niet te impulsief te reageren, je weet namelijk nooit of de overvaller agressief kan worden of gewapend is.

Lees ook  Gevangene ontsnapt door muur kapot te schrapen

Maar Sabrina werd niet absoluut bang toen ze overvallen werd. Ze verdedigde zichzelf direct en wierp de overvaller op de grond.

Ze hield hem in een pijnlijke houding en waar hij ogenschijnlijk nooit uit zou kunnen ontsnappen.

De dief kermde het uit van de pijn. Sabrina vroeg voorbijgangers om de politie te bellen en toen ze na 20 minuten arriveerden, werd de overvaller gearresteerd.

Lees ook  Jan Smit geeft update over zijn gezondheid

„Als hij gewapend was geweest, had ik niets gedaan, maar nu wist ik wat ik moest doen – en het ging snel. Zodra hij zei ‘geef je telefoon’ wist ik wat me te doen stond.”, vertelde Sabrina aldus de site 9gag.

Een voorbijganger filmde hoe de vrouw de overvaller in een greep hield. De beelden zijn onmiddellijk viraal gegaan en Sabrina wordt wereldwijd geprezen.

Het is een geweldige actie van Sabrina en het is mooi om te zien hoe de overvaller lik op stuk kreeg!

Jonge fietser ontsnapt aan de dood bij onbewaakte spoorwegovergang Geleen

Politie in Londen heeft nieuw beleid: criminelen worden van scooter geramd