in

Man pleegt zelfmoord nadat hulphond gedood werd

Een man uit Florida wiens hulphond vorige week gedood werd door een alligator, heeft zelfmoord gepleegd. Dat melden zijn gebroken familieleden en buren. Andrew Epp, die mentale gezondheidsproblemen heeft, beroofde zich zaterdag van het leven, één dag nadat zijn hulphond Java stierf na een aanval door een alligator in het Dog Leg Park in Palmetto.

“Het was gewoon zo’n droevige situatie. Hij kon het gewoon niet aan”, zei Kayla Weston, buurvrouw en vriend van de familie.

Lees ook  Koppel adopteert 3 kinderen van stervende buurvrouw - maar wanneer ze thuis komen is hun huis weg

Getuigen zeggen dat de aanval plaatsvond nadat de hond zich van zijn baasje had losgerukt. Bezoekers van het hondenpark naast de moerassen zijn potentieel gevaarlijk omwille van het risico op aanvallen van slagen en alligators.

Een man die het park regelmatig bezoekt, zegt dat hij de voorbije vijf jaar weet heeft van minstens drie honden die door een alligator werden doodgebeten. Hij spoorde de overheid aan om waarschuwingsbordjes te plaatsen.

Lees ook  Dakloze vrouw springt met zoontje in armen 100 meter diep haar dood tegemoet

Epp wordt herinnerd als een ‘prachtige ziel’, die hield van dieren en graag buiten vertoefde. Familieleden zouden de dood van zijn hulphond gesmeekt hebben dat hij zou worden opgenomen in een psychiatrische kliniek, maar ze kregen pas een afspraak in augustus omdat hij er eerder niet mee gedreigd had om zichzelf iets aan te doen.

Dit is zo’n verschrikkelijk tragedie. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden en de vrienden van Andrew.

Zo ziet de knappe dochter van Patty Brard er tegenwoordig uit:

102-jarige vrouw verdacht van moord op 92-jarige buurvrouw.