in

Man plant 6.000 bomen ter ere van overleden vrouw – zijn ‘geheim’ gaat viral

Liefdesverhalen blijven altijd leuk om te lezen. Dit verhaal is echter wel heel erg bijzonder.

Veel koppels leven jarenlang samen en besluiten op den duur te scheiden. Anderen zullen daarentegen voor altijd samenblijven. Ook zijn er mensen die helaas door het lot van elkaar worden gescheiden.

De Engelse Janet en Winston waren een gelukkig, getrouwd stel. Helaas stierf Janet 33 jaar na het huwelijk aan een hartaanval. Dat was natuurlijk ontzettend pijnlijk voor Winston, maar hij is haar natuurlijk nooit vergeten.

Om die reden plantte hij 6.000 eikenbomen ter ere van zijn geliefde vrouw. Hij plantte het op zo’n manier dat het er erg bijzonder uitziet. Als je namelijk over het veld heen vliegt, zie je een vorm van een hartje.

Lees ook  Ouders laten hun 4-jarige op dagopvang en ontdekken dan de gruwelijke waarheid

Niemand wist van zijn idee, totdat Andy Collett het ontdekte. Hij zette het online op het internet en het ging al snel viral. Dat was voor Winston een emotioneel en vooral ook bijzonder moment.

Natuurlijk was iedereen benieuwd: wie heeft dit zo gemaakt? Winston stapte naar voren en verklaarde zijn mooie gebaar aan een krant. Hij vertelde dat hij het had geplant voor zijn overleden geliefde Janet. Het puntje wijst naar de boerderij waar zij vroeger woonden.

Lees ook  Turnster breekt beide benen na dubbele salto op mat

Ieder voorjaar plant de man narcissen in het hartje. Vanuit de lucht kun je dan een prachtig opgevuld geel hartje zien. Tot nu toe heeft hij het ieder jaar weer gemaakt!

Wat een prachtig eerbetoon is dit voor zijn overleden vrouw. Bekijk de onderstaande video maar eens! De beelden zijn prachtig.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

6-jarige schreeuwt plotseling vanaf de achterbank: moeder waarschuwt iedereen nu over dit onverwachte dodelijke gevaar

OpmerkelijkDolfijn ligt in een deuk als hij vrouw ziet gymnastieken