in

Man overleden, vrouw en twee kinderen zwaargewond

Bij een zwaar ongeluk op de Blauwhuisterweg in Surhuisterveen is dinsdag een man overleden. Daarnaast raakten een vrouw en twee kinderen zwaargewond. De politie bevestigde dit nieuws woensdag.

Het tragische ongeluk vond plaats toen twee auto’s frontaal op elkaar botsten. De man, afkomstig uit de gemeente Achtkarspelen, overleed direct op de plaats van het ongeval. Naast hem in de auto zaten de vrouw en de twee kinderen die ernstige verwondingen opliepen. De bestuurder van het andere voertuig liep ook ernstige verwondingen op. De gewonden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees ook
Dode bij treinongeluk was kraanmachinist BAM

Onderzoek
Het is op dit moment nog onzeker wat precies tot het ongeval heeft geleid. Een grondige analyse is uitgevoerd op de plaats delict door de politie, en er wordt ook technische inspectie gedaan aan de betrokken auto’s. Ooggetuigen en betrokkenen worden ondervraagd om meer duidelijkheid te krijgen over de situatie.

Lees ook
Bekende Amsterdamse rapper verdacht van vermoorden eigen moeder

Mensen die het ongeluk hebben gezien of meer informatie hebben, kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-0101 of ondersteuning zoeken via de Slachtofferhulp website, aldus de politie.

Tiener (18) onopgemerkt urenlang verkracht op metroperron

Vrouw (33) gooit pasgeboren baby uit flat