in

Man opent vuur op eigen koelkast na vreemd geluid

Een Amerikaanse man is door de politie aangehouden na een ’schietpartij’ in zijn eigen woning. De verdachte dacht dat hij onder schot werd genomen en opende het vuur op zijn koelkast, waar een poppend geluid vandaan kwam.

Buurtbewoners trokken zaterdag bij de politie in de plaats Yakima aan de bel omdat ze geweerschoten uit een huis hoorde komen. Eenmaal ter plaatse bleek de gewapende bewoner al naar buiten te zijn gevlucht, terwijl hij verward om zich heen schreeuwde.

Lees ook  In dit restaurant kan je pizza eten met maar liefst 257 kazen

Echt reden voor paniek was er niet, ontdekten de agenten. De man had zijn eigen koelkast onder vuur genomen nadat hij vreemde geluiden hoorde. Het bleek na onderzoek te gaan om een ontplofte fles frisdrank.

Tijdens het verhoor gaf de man te kennen dat ’mensen in de kelder’ hem willen vermoorden en dat hij dacht dat hij werd beschoten. In het bewuste huis zit echter helemaal geen kelderruimte, maakte de politie bekend. Het wapen zou hij twee weken geleden hebben ’gevonden’. De man uit de staat Washington is aangeklaagd voor verboden wapenbezit.

Lees ook  Experiment: Man stopt eigen zaad in ei om te zien wat eruit komt!!

Vrouw breekt benen na trio in auto

Na dochter misbruikt Hagenaar (72) ook nog eens kleindochter