in ,

Man opent Capri Sun en walgt van wat hij aantreft: “Ik kan niet geloven dat kinderen dit drinken!” (video)

Een TikTok-video doet heel wat stof doen opwaaien op sociale media. Op de video is te zien hoe een jongeman een ‘gezwollen’ Capri Sun opensnijdt en toont wat hij binnenin aantreft.

Toen Victor Marcelo Aguil enige tijd geleden zin had in een capri Sun vond hij dat het zakje erg gespannen aanvoelde. Hij besloot het te openen en de inhoud in een glas te gieten. Binnenin vond hij een slijmerige, onsmakelijke substantie, een kleverige massa die ronddreef in het sap.

Lees ook  Vrouw volgt navigatie te letterlijk en belandt op spoor

Zijn video ging meteen viraal en heeft al meer dan 12 miljoen views gekregen, Victor zegt absoluut zeker te zijn dat het drankje niet vervallen was.

@victormarceloaguilar

This needs to be a concern!!!! #caprisun #fyp #dangerous #forthekids #makeachange #mold #fixtheproblem

♬ original sound – Victor Marcelo Aguil

Het merk reageert

De controverse verspreidde zich snel op sociale netwerken. Zozeer zelfs dat het merk zich uitsprak en verwees naar “schimmel” die niet gevaarlijk was. Volgens Capri Sun “is het mogelijk dat zich in de fles schimmel ontwikkelt als het zakje doorboord of beschadigd is. Een lek kan zich voordoen op weg van onze magazijnen naar de supermarkt, of na aankomst. Ook al is het gaatje maar heel klein, het stelt de drank bloot aan de lucht, waardoor schimmel kan ontstaan. Het komt van nature voor en is niet schadelijk.

Vrouw zoekt haar vriend op in Google en doet choquerende ontdekking

Zien: Jaimie Vaes plaatst en verwijdert privévideo die voor Lil Kleine bestemd was!