in

Man ontdekt eenzame wolf in de bossen – kijkt naar zijn poot en maakt een levensreddende beslissing

Op bepaalde plaatsen in de Verenigde Staten, is het niet ongewoon dat mensen op coyotes botsen – niet alleen omdat deze diersoort overbevolkt is, maar ook omdat coyotes bekend staan om te jagen op vee en huisdieren.

Wat je ook denkt over coyote’s, we gaan allemaal waarschijnlijk akkoord dat wanneer andere dieren gevangen worden in coyotevallen, dit tragisch is. Maar gelukkig zijn niet alle vallen dodelijk en sommige jagers doen er alles aan om de dieren die ze vangen, geen pijn te doen.

In de video hieronder, keerde een man uit Wisconsin terug naar zijn coyoteval om te zien dat hij iets had gevangen. Maar het was gen coyote.

Lees ook  Puppy sterft nadat kinderen hem neersteken

Op de een of andere manier kwam een houtwolf vast te zitten in de man zijn val. De val zat vast aan de poot van het dier, waardoor hij niet weg kon. Gelukkig was de val zo ontworpen om de wolf geen pijn te doen.

De man besefte onmiddellijk dat hij iets moest ondernemen om het wilde dier te helpen, ondanks de gevaren daarvan.

Met behulp van een plank uit multiplex en een gaatje voor de wolf zijn poot, was de man in staat om de val te openen in slechts enkele seconden. Zo kon de wolf in alle geluk wegrennen in het bos.

Lees ook  Deze vrouw mishandelde haar hond en kreeg daarvoor deze geniale straf. Mooi zo!

Gelukkig voor de wolf was de man er snel bij. Het is prachtig dat hij het juiste deed en dit prachtige dier redde. Hopelijk wordt deze wolf niet nog eens gevangen in de val, en kan hij de rest van zijn dagen doorbrengen zonder zich zorgen te moeten maken over de mensen en hun valstrikken.

Bekijk deze clip om te zien hoe de man deze wolf redde en hem vrijliet in het bos:

Is het niet hartverwarmend om te zien hoe de wolf zijn vrijheid terug heeft? Deel aub deze video als je ook denkt dat alle dieren het recht hebben om in vrijheid te leven!

Begraafplaats betrapt dieven op heterdaad – en leert hen een les voor het leven

Moeder schreeuwt uit raam als ze haar levenloze zoon ziet – dan komt er onverwachte hulp door de voordeur