in

Man neergestoken tijdens ruzie in woning

De politie is een onderzoek gestart naar een steekincident waarbij in de nacht van zaterdag op zondag een man gewond raakte. Kort na het incident hielden agenten een verdachte aan. Omdat nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd, vraagt de politie getuigen om zich te melden.

Omstreeks 1.30 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijk ruzie was in een woning aan de Béla Bartokstraat. Agenten die naar deze melding reden troffen op de hoek met de Anton Brucknerstraat voor de garageboxen twee mannen aan bij een witte bestelauto. Een van hen had een steekwond. Hij was goed aanspreekbaar. De 19-jarige man uit Enschede is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. In een woning aan de Béla Bartokstraat werd korte tijd later een 18-jarige vrouw uit Hengelo aangehouden. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident.

Lees ook  11 dingen die Nederlanders altijd stelen wanneer ze dronken zijn

Getuigenoproep
Omdat nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd, bijvoorbeeld waar het steekincident precies heeft plaatsgevonden, roept de politie getuigen op om zich te melden. Misschien weten mensen wat er is gebeurd in de woning aan de Béla Bartokstraat of op de plek waar de mannen werden aangetroffen. Mogelijk hebben mensen camerabeelden? Hebt u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees ook  Deze moeder likt haar 21-jarige dochter elke dag wakker: ‘Ik vind het geweldig dat mama mij likt’

Linda de Mol legt werkzaamheden neer, verbreekt relatie met Rietbergen

Ouders letten even niet op: Baby in kinderwagen rolt van dijk in Volendam af en belandt in het water