in

Man naar ziekenhuis met horrorblessure door ‘overdreven agressief te masturberen’

Er komt een wel héél opvallend masturbatie-verhaal naar buiten nadat dit gepubliceerd werd in de mei-editie van het tijdschrift ‘Science Direct’.

Een 20-jarige man zou namelijk opgenomen zijn in het ziekenhuis nadat hij veel te agressief en hevig met zijn soldaat aan het spelen was.

Té hevige masturbatie zorgt voor lucht uit de longen
In eerste instantie zei de fanatieke rukker nog dat hij heel veel borstpijn heeft en kortademig was en geen idee had wat de reden kon zijn, maar na enkele röntgenfoto’s biechtte hij uiteindelijk dan toch maar de waarheid op.

Lees ook
Man in ziekenhuis met antitankprojectiel in achterste

Zo zou hij tijdens een solo-sessie met zijn rechterhand zo heftig gedaan hebben dat hij een spontane pneumomediastinum heeft gekregen.

Dit wil zeggen dat er lucht uit zijn longen begon te ontsnappen en tussen zijn ribben terecht kwam.

Er werd later zelfs geconstateerd dat er zelfs lucht was terecht gekomen tot aan de onderkant van zijn schedel waardoor zijn gezicht ook helemaal opgezwollen was.

Lees ook
Henk: Ik heb mijn vrouw nog nooit bloot gezien

Ontzettend pijnlijk blijkbaar. Zijn hele lichaam van nek tot ellebogen bleek namelijk letterlijk aan het kraken te zijn.

Hij moest door zijn veel te hevige sessie uiteindelijk drie dagen op de intensive care blijven omdat hij zuurstof nodig had.

Uiteindelijk is het allemaal nog goed met hem gekomen na heel wat ontstekingsremmers, maar de dokters hebben hem wel aangeraden om de volgende keer toch iets rustiger te zijn wanneer hij met zijn soldaat speelt.

Artsen verwijderen twee meter lange oplaadkabel uit blaas man

“Het was de beste seks ooit” Dochter neemt vader op die opschept over hoe hij haar jarenlang misbruikte