in

Man met microjongeheer vertelt waarom hij vriendin seks wil zien hebben met ‘groot geschapen’ mannen

Maak kennis met Kathy, een dame die een populaire podcast heeft genaamd ‘Strictly Anonymous’ en daarin praat ze elke week met andere gasten over hun opvallende s*ksleven.

Een tijdje geleden vertelden we jullie reeds over Victoria die haar verhaal daar deed over hoe zij ooit een trio had met een zoon en vader en dat ze trio’s met familieleden over het algemeen fantastisch vindt.

Genieten van vernederd en belachelijk gemaakt worden
Deze keer kwam een zekere Chad zijn verhaal doen. Hij heeft naar eigen zeggen een micropenis die amper 2,5 centimeter groot is.

Hoewel hij zich daar altijd onzeker over heeft gevoeld, wil dat niet zeggen dat hij hierdoor geen seks had.

Lees ook
Wijkagent doet bijzondere ontdekking: snurkende jongen in de berm van donkere weg

Zo was hij gedurende 20 jaar samen met een vrouw. Dit heeft enige tijd een gewone, monogame relatie geweest tot Chad opbiechtte dat hij genoot van ‘cuckolding’.

Dit wil zeggen dat hij er van geniet om zijn partner s*ks te zien hebben met andere mannen. Dat is op zich iets dat wel vaker voorkomt, maar Chad wil ook echt vernederd zien worden.

Zo wou hij altijd dat zijn vriendin s*ks had met groot geschapen mannen en dat ze hem daar ook echt mee uitlacht en dat in zijn gezicht wrijft.

“Ik ging altijd op zoek naar groot geschapen mannen voor haar en zij had dan s*ks met hen. Meestal terwijl ik toekeek.

Geregeld maakt ze ook privé-afspraakjes met deze heren terwijl ik dan op mijn werk zat of iets anders deed.

Lees ook
Tony (61) heeft een relatie met haar vroegere-oppaskind:

Zij vernederde mij dan door foto’s of video’s te sturen terwijl ze volop bezig waren. Het was voor mij tegelijkertijd ontzettend vernederend, maar ook opwindend.”

“Mijn partner stuurde dan ook altijd hoeveel groter deze mannen dan mij waren en hoeveel meer ze van seks genoot met hen.

Ze stuurde me alle expliciete details over wat er gebeurde en waarom ik dat nooit zou kunnen doen met haar.”

Klinkt voor veel mensen niet echt leuk, maar Chad genoot er dus blijkbaar wel van. De relatie eindigde uiteindelijk na 20 jaar omdat hij ontdekte dat zijn vriendin hem ook stiekem bedroog met mannen waar hij geen weet van had.

Ze had blijkbaar de smaak te pakken en wou zoveel mogelijk s*ks met ‘grotere’ mannen. Ook wanneer hij dus niets wist en dat was dan weer een brug te ver.

Man poetst voor 20 jaar lang zijn tanden niet en gaat dan langs de tandarts

Geraldine Kemper zet Instagram op zijn kop met topless-foto