in

Man leeft op dieet van vaginale afscheiding: “Ik ben nooit meer ziek”

Een zelfverklaarde “gezondheidsfreak” beweert dat zijn dieet van rauw vlees, moedermelk en vaginale afscheiding hem gezonder dan ooit heeft gemaakt en hij gelooft dat mensen ‘gehersenspoeld’ zijn om anders te geloven. Boban Simic, een buitenwipper uit Chicago, begon ongeveer vier jaar geleden met het eten van twee pond rauw vlees per dag, waaronder kip, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en geitenvlees, omdat hij ‘meer alfa en agressiever’ wilde worden.

30 eierdooiers als ontbijt
Op beelden die hij postte op de social media is te zien hoe hij zich tegoed doet aan de tong van een rauwe lamskop voordat hij de oogballen eruit schept en ze in zijn mond laat barsten. De 40-jarige is ook gefilmd terwijl hij gefermenteerde melk drinkt, aangevuld met moedermelk en vaginale afscheiding van ex-partners. “Het is alsof je een probiotische yoghurt drinkt” zegt hij zelf.

Boban beweert ook 12 tot 30 rauwe eidooiers te eten bij het ontbijt en soms nog meer bij het avondeten. “Alles wat ik eet is rauw” legt hij uit. “Ik eet rauw lamsvlees, wat mijn minst favoriete product is, omdat het een sterke smaak heeft en mager is. Ik eet ook rauw rundvlees en rauwe kipfilet, wat een van mijn favorieten is. Maar het beste dat ik ooit at, is rauwe geit. Dat is supermals.”

Lees ook
"Ik wil het drie keer per dag doen, telkens twee uur. Mijn vriend kon het niet aan en dumpte mij"

Nooit ziek geweest
Boban zegt dat hij rauw vlees eet omdat je dan eet zoals een dier dat hoort te doen. Volgens hem is het een ‘sensuele’ ervaring. Hij vertelt ook hoe hij op het idee kwam om vaginale afscheiding en moedermelk te drinken: “Ik proefde de moedermelk van een vrouw met wie ik een relatie had en ik vond het zoet en lekker. En ook met de vaginale afscheiding ging het zo. Ik voel me nu veel gezonder dan ooit!”

Lees ook
Detoxballetjes voor in je vagijn: levensgevaarlijk

Boban houdt vol dat hij nooit ziek is geworden van zijn vreemde dieet, maar hij controleert nog elke dag zijn ontlasting op wormen. Hij beweert ook dat niets belangrijker voor hem is dan zijn gezondheid en fitheid, omdat hij van plan is ‘eeuwig te leven’, maar houdt ook vol dat mensen worden gehersenspoeld om te geloven dat gekookt voedsel gezonder is.

“Je bent wat je eet”
“Ik wilde gezonder en krachtiger worden en ik ben van plan om voor altijd te leven. Het belangrijkste in mijn leven en het enige waar ik geld aan uitgeef is mijn lichaam” zegt hij. “Je bent wat je eet. Het maakt niet uit hoeveel geld je hebt, als je niet gezond bent dan is dat waar het op neer komt. Na een jaar of twee voelt het dieet dat ik volg als natuurlijk aan.” Hieronder kunnen jullie wat nader kennismaken met Boban en zijn toch wel bijzondere eetgewoonten.

Bedrijf wil werknemer ontslaan die één volledige dag per week op het toilet zit

Steeds meer vrouwen gebruiken vaginavocht als parfum om mannen te verleiden