in

Man laat hond uit en stoot op vriendelijke reus vastgebonden aan boom met een briefje erbij

Het is droevig dat er mensen zijn die in staat zijn om de huisdieren voor wie ze ooit zorgden zomaar te dumpen.

Een dier achterlaten dat je in je huis verwelkomde, is hetzelfde als het in de steek laten van een familielid. Deze arme zielen op straat aan hun lot overlaten, zegt helaas veel over ons als mensen.

Toen Eric Maus een hond van een klant uitliet in het Propect park, stootte hij op een zicht dat zijn hart brak.

Er zat een prachtige en grote pitbull aan een boom vastgebonden. Maar dan werd de aandacht van Erik gewekt door het briefje dat bij de hond zat.

Het briefje leest:

“Neem me mee naar huis. Ik ben een geweldige hond. Ik ben zeven jaar oud. Laat je niet afschrikken door mijn grootte. Ik ben lief.”

Lees ook  Deze 28-jarige vrouw ziet eruit als een pop uit een speelgoedwinkel!

Eric besloot om een beetje dichter te komen en toen besefte hij dat de hond inderdaad erg lief was. Het dier gaf geen krimp toen hij hem benaderde.

Eric aarzelde geen seconde om de hond genaamd Mamas te helpen. Hij kon haar daar eenvoudigweg niet alleen achterlaten. Het probleem was dat hij haar niet gewoon mee naar huis kon nemen omdat hij zelf al twee honden had.

Hij besloot om het nieuws via de sociale media de wereld in te sturen, en tot zijn grote verrassing waren er heel wat mensen die bereid waren om te helpen. Een man bood transport aan naar het dichtstbijzijnde asiel “Sean Casey Animal Rescue.”

Het personeel werd op voorhand gecontacteerd en ze wachtten op de komst van Mamas. Het kennel was helemaal klaar voor haar.

Lees ook  Moeder dumpt baby voor ritje in achtbaan: Schandalig!!

De hond naar het asiel brengen vergde wat tijd omwille van haar grootte en een mogelijke blaasinfectie die het allemaal een beetje moeilijker maakte. Maar de hond kon gewoon niet wachten om naar het asiel te gaan, alsof ze besefte dat hier haar nieuwe leven zou beginnen.

Nadat Mamas weer perfect gezond is, zal ze vrijgegeven worden voor adoptie en hopelijk krijgt ze de liefdevolle en eeuwige thuis die ze verdient.

Momenteel wordt er uitstekend gezorgd voor Mamas en het personeel gaat regelmatig met haar wandelen in het park. Ook Eric is erg blij om te weten dat ze in goede handen is en dat hij deze vriendelijke reuzin kon helpen.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HOOPT DAT MARAS SNEL GEADOPTEERD ZAL WORDEN!

Man in Volkswagen Caddy rijd al masturberend over de snelweg

Deze man begreep niet waarom zijn vrouw steeds zo moe was – tot ze hem tekeningen liet zien