in

Man laat 50 jaar haar groeien! Er groeit zelfs schimmel op zijn haar nu!

Tran Van Hay was 73 jaar oud toen deze beelden van hem in Vietnam werden geschoten. Door de beelden was hij binnen de kortste keren wereldberoemd.

De reden dat Hay door deze beelden wereldberoemd werd? Zijn extreem lange haar! Hay was 25 toen hij zijn haar voor het laatst knipte.

Dat is inmiddels alweer meer dan 50 jaar geleden. Na de knip beurt werd Hay ernstig ziek en besloot hij nooit meer zijn haar te knippen. Meer dan 50 jaar later heeft zijn haar de 7 meter bereikt en weegt inmiddels al meer dan 10kg!

Hoewel zijn haar nooit officieel door het Guinness Book of Records is gemeten staat Hay bekend als de man met het langste haar ter wereld. Zijn vrouw Nguyen verteld dat de transformatie die haar man heeft doorgemaakt met de lengte van zijn haar ook terug te zien is in zijn persoonlijkheid.

Lees ook  Zo zag Renan van EOTB er vroeger uit

Hoe langer zijn haar groeide hoe meer hij geïnspireerd raakte door de boeddhistische geloofsovertuiging. Hij besloot zijn leven te wijden aan het helpen van mensen met zijn talent als kruidenkenner uit liefdadigheid.

Normaal houdt Hay zijn lange lokken verborgen onder een hoofdsjaal maar voor deze video laat hij samen met zijn vrouw zien hoe zijn haar eruit ziet.

Lees ook  Firma verkoopt bedden van bijna vier meter breed

Het haar zit helemaal opgerold op zijn hoofd dus het is nog even een uitvouw werkje om de hele lengte te kunnen zien. De keukentafel van het gezin ligt aan het einde van de video vol met het haar van Hay.

Niet bepaald fris

Leuk zo’n bosje haren, maar hygi├źnisch is het zeker niet. Zo heeft de beste man last van luizen en schimmel op zijn hoofdhuid. Zijn haren stinken enorm en wegen bovendien zo zwaar dat hij door de jaren heen nekpijn heeft gekregen. Bekijk hieronder de beelden.

Hij stopt een keukenrol in een bakje. De reden waarom? Verbazingwekkend!

11+ van de meest bizarre baarden en snorren die je OOIT hebt gezien. Bij nummer #5 viel mijn mond open van verbazing!