in

Man krijgt te horen dat hij een hersentumor heeft: “En toen hadden de dokters nog meer slecht nieuws”

De 28-jarige Matt Carpenter kreeg te horen dat hij een hersentumor heeft. En intussen dook er nog een probleem op.

Carpenter uit het Verenigd Koninkrijk dacht al die tijd dat hij zich slecht voelde omdat hij te veel werkte. “Maar een scan bracht aan het licht dat ik een hersentumor had”, vertelt hij. “De dokters zeiden dat ik meteen geopereerd moest worden.”

Lees ook  Een vrouw schonk een doos koekjes aan deze piloten. Ze aten hen blij op tot ze het begeleidende briefje lazen en geschokt achterbleven.

En er was nog een bijkomend probleem. “Ik moest de hele operatie wakker blijven. De tumor zat op een lastige plaats. Als ze mij volledig in slaap zouden doen, was de kans groot dat ik niet meer zou kunnen bewegen of spreken.”

“Ik kon niet meer bewegen”
“De tumor was zo’n 4 centimeter groot. Hij zat op het deel van de hersenen dat de bewegingen aan mijn linkerkant regelt. Dus na de operatie kon ik die kant niet bewegen.”

Lees ook  19 mensen aan wie de natuur een ongelooflijke magnetische blik heeft gegeven

“Het was een behoorlijk stressvolle tijd. Ik doe nu vrijwilligerswerk bij daklozen en dat geef mij de kracht om verder te gaan.”

Slecht nieuws voor hooikoortspatiënten: gesnotter wordt dit weekend erger…

17-jarige jongen vindt zich te dik en neemt een verschrikkelijk besluit: “Ik ben het niet waard om je zorgen over te maken”