in

Man klimt over poort politiebureau om afgepakte drugs terug te halen: Blijf van mijn spullen af

Winterswijk – Een man is dinsdagavond over de poort van het politiebureau in Winterswijk geklommen om zijn in beslag genomen drugs terug te halen. De man is mee naar binnen genomen en bekeurd.

“In eerste instantie kregen wij een oproep om personeel van Arriva te ondersteunen”, aldus een agent die het voorval op Instagram bekend maakte. “Een man, die geen geldig treinkaartje had, wilde zijn identiteitskaart niet tonen aan het personeel.” De politie, die inmiddels ter plaatse was, kreeg de man ook niet zover om zijn identiteitsbewijs te laten zien. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar een hoeveelheid drugs werd aangetroffen. De verboden middelen werden door de agenten in beslag genomen. Hij kreeg een bekeuring en mocht zijn weg vervolgen, schrijft REGIO8.

Lees ook
Twee autistische 14-jarigen moeten zich onder bedreiging uitkleden: “Om 23 uur, in de vrieskou. Ze waren helemaal onderkoeld”

Echter, hier bleef het voor de man niet bij. Niet veel later zagen de agenten op de bewakingscamera’s een bijzonder schouwspel dat ze niet snel zullen vergeten. “Op de bewakingscamera’s zagen wij dat de man over de poort van het politiebureau klom die toegang verschaft tot de binnenplaats”, laat de agent weten. “De man was het er niet mee eens dat zijn drugs in beslag was genomen en wilde deze komen ophalen.” De poging liep echter niet goed af voor de man. Hij werd weer mee naar binnen genomen en kreeg ook een boete voor het betreden van verboden terrein.

Lees ook
Jongen (11) sterft na val van vijfde verdieping: “Hij deed met een vriendje aan parkour”

Gerrit zorgt voor veel ophef als hij wc-bril in vaatwasser schoonmaakt: “Doe dit al jaren”

Man neemt vrouw stevig beet met wateroplosbare bikini: “Alles valt uit elkaar!” (video’s)