in

Man is trots op zijn jongeheer van 3 centimer: Gaat er om wat je ermee doet

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Ambers date had grote praatjes maar tegenvallende daadjes.

Amber (31): ‘Ik ging op Bumble-date met Michael, een gast die in dezelfde woonplaats woonde als ik. Hij was een grote en knappe verschijning, dus hij was me al weleens opgevallen in de sportschool. Ik had hem daar nog nooit aangesproken, terwijl ik dat eigenlijk wel zou willen. Ik was dus helemaal in m’n nopjes met deze match: wie weet zou het nu wel iets worden.

Aangezien de sportschool een van onze gemene delers was, hadden we het daar regelmatig over. Michael vertelde dat hij heel veel sportte en ook vaak ging douchen in de sportschool, waar andere mannen bij waren. Of ik dat erg vond? Dat vond ik een rare vraag, want ondanks dat ik een vrij uitgesproken mening heb, ben ik op het gebied van sportschooldouchen totaal blanco. Wat kon mij dat nou schelen? Maar het zat Michael blijkbaar wel hoog, want hij bleef er maar op terugkomen. Ineens snapte ik het: hij probeerde me vast duidelijk te maken dat hij biseksueel is en ook naar mannen kijkt. Dat maakte me helemaal niks uit, dus ik probeerde Michael gerust te stellen door duidelijk te maken dat douchen met mannen voor mij geen probleem was.

Lees ook
Man probeert zoontje 10 dood te rijden

Mijn onderbuikgevoel was deels juist: Michael probeerde me inderdaad iets duidelijk te maken, dat had alleen niks van doen met zijn geaardheid. Het zat hem namelijk nogal dwars dat andere mannen in de sportschool flink minder geschapen waren dan hij. Hij merkte dat zijn sportschoolgenoten nogal onder de indruk waren van het formaat lul dat in zijn broek hing, en dat moest hem toch even van het hart. Dat vond ik een bijzondere onthulling, maar ik besloot er verder niet te veel aandacht aan te geven.

Ondanks zijn kennelijk schrikbarend grote piemel, besloot ik met hem op date te gaan. Ons afspraakje was eigenlijk heel gezellig, en zijn penis was verder geen onderwerp van gesprek meer. Dat was een meevaller, ik ben niet zo van de piemelpraat op een eerste date, dus ik stelde een tweede date voor om erachter te komen of dit meer kon worden. Toen we elkaar weer zagen, wilde Michael toch nog iets kwijt: na zijn eerdere onthulling dacht hij dat ik vast heel nieuwsgierig was naar zijn gigantische vleestoeter. Op dit punt wist ik al wel dat een relatie met Michael er niet in zat, maar heel eerlijk: ik was inderdaad wel benieuwd of zijn pik echt zo imposant zou zijn. Relatiemateriaal of niet: een goede piemel is nooit weg.

Michael en ik verkasten naar de slaapkamer, en de teleurstelling die ik daar tegenkwam was nog groter dan de hoeveelheid lucht in een chipszak. Michaels Tarzan was in erecte toestand nog geen vijf centimeter schoon aan de haak. Michaels idee van een grote pik was blijkbaar iets anders dan dat van mij, want hij bleef maar zeggen: ‘Groot is-ie hè?’ Op een gegeven moment vroeg hij me zelfs of ik ooit eerder zo’n grote piemel had gezien. Ik stond zo met m’n bek vol tanden dat ik uit puur ongemak maar heb gezegd: ‘Nee, dat heb ik nog nooit eerder gezien.’

Lees ook
Meisje (13) uit Rotterdam pleegt zelfmoord na groepsverkrachting

Kleine piemel of niet: ik had nog steeds wel zin in een leuke avond. En misschien had Michael wel een waanzinnige tong en vingers – ik zag opties. Maar helaas ben ik er nooit achtergekomen hoe goed zijn gereedschap is. Want zo klein als z’n piemel was, zo snel kwam hij ook klaar. Binnen pak hem beet twee minuten had Michael een orgasme, en hij was niet van plan om mij nog naar enige hoogte te brengen. Hij rolde van me af en kleedde zich aan, en na iets meer dan vijf minuten stonden we aangekleed en wel weer buiten de slaapkamer.

Ik ben naar huis gegaan en heb Michael nooit meer gesproken. Een micropenis hoeft geen probleem te zijn, maar dan zou ik het waarderen als de ander toch z’n best doet om mij ook een leuke avond te bezorgen. Achteraf gezien kon ik wel lachen om deze ervaring. Michael staat tegenwoordig in mijn telefoon als ‘3 centimeter Michael’. Een eervolle titel die hij dubbel en dwars verdient.’

Man (34) probeert boodschappen te betalen met geslachtsdeel: geschokte caissière

Zijn jouw seksfantasieën normaal? Dit zijn volgens onderzoek de meest voorkomende…