in

Man is geschokt als hij ziet wat het hondenhotel rond de hals van zijn hond achterliet. De 2 woorden die de medewerker dan stamelt, schokken hem nog meer.

Luke Mullaney uit Chicago heeft een geredde hond genaamd Mya. Mya is een Duitse herder met angststoornissen.

De voordelen van socialiseren met andere honden brachten Mullaney ertoe om Mya twee keer per week naar de Posh Pet Day Spa te brengen. Helaas deed Mullaney een schokkende ontdekking toen hij zag wat er per ongeluk op haar keel was achtergelaten.

Mullaney vertrouwde erop dat er in het hondenverblijf goed voor zijn hond gezorgd werd, toen hij op 11 maart in en rond zijn huis wat klusjes uitvoerde. Toen hij haar ging ophalen, was dat vertrouwen verdwenen.

Hij merkte onder haar normale halsband een andere, zwarte halsband op. Op de halsband zat een doosje dat tegen de keel van de hond rustte.

Lees ook  Haar oren en ogen waren bedekt met rare balletjes. Maar toen ik inzoomde, besefte ik wat het echt was.

Toen hij de medewerkers vroeg waarvoor de halsband diende, kreeg hij de volgende 2 woorden te horen: “Uh oh.”

Die verklaring schokte hem en hij vreesde dat het wellicht een shock halsband was. De uitleg van de werknemer dat het eerder “vibreert” en geen “schokken” geeft, vond hij niet meteen bevredigend.

Hij deed wat online onderzoek en achterhaalde dat het ging om een Petrainer Pet 853 anti-blaf elektrische halsband.

Hij las de beschrijving van deze halsband, ontworpen om honden te doen stoppen met blaffen. Eerst worden er waarschuwingssignalen gegeven, en uiteindelijk elektrische schokken om het gedrag van de hond te corrigeren.

Lees ook  Loslopende honden bijten zwaan dood in park en eigenaar grijpt niet in

Toen het bedrijf door de media werd ondervraagd over het voorval, werd geantwoord dat Mya de halsband per vergissing kreeg. Toen er dieper op de kwestie werd ingegaan, antwoordde de directeur: “We zijn hier niet in een ondervraging. Ik zou je willen vragen om te vertrekken.”

Mullaney kreeg het geld voor het verblijf van zijn hond uiteindelijk terugbetaald en is nu op zoek naar een nieuw hondendagverblijf.

Wat denk jij van deze zaak? Is het mogelijk dat het gewoon om een vergissing ging zoals de directie beweert?

DEEL dit verhaal met iedereen die je kent!

Vakantiegast glipt in het bed van meisje om haar aan te randen. Dan wordt hij geraakt met een verrassing die hij niet zag aankomen.

De ouders lieten hun dochter van bij de geboorte verhongeren. Voor de rechtbank bekenden ze de verschrikkelijke reden.