in

Man heeft een deel van zijn snikkel laten amputeren na pijnvolle tweedaagse erectie

Een man moest een deel van zijn snikkel laten amputeren nadat hij werd behandeld voor een tweedaagse erectie.

De 52-jarige man kwam naar een medische faciliteit in Delhi, India, met een ongewoonlijke erectie. De erectie duurde langer dan 48 uur en vereiste behandeling om de druk te verlichten.

Artsen creëerden een T-shunt (met behulp van een scalpel door het hoofd van de penis om een ​​”ontsnappingsopening” voor het ingesloten bloed te creëren) om de zwelling te laten verdwijnen.

Hij was uitgerust met een katheter en er werd verband aangebracht. Hoewel dit alarmerend klinkt, zijn de meest waarschijnlijke bijwerkingen van de procedure zwelling en blauwe plekken van de penis, evenals een semi-erectie die enkele dagen kan aanhouden.

Helaas voor de man die wordt beschreven in de BMJ Case Reports, raakte de kop van zijn penis de volgende dag verkleurd en begon hij zwart te worden.

  Rouwende ouders vinden geheime brief die hun dochter naar haar 22 jaar oude ´ik´ had geschreven

Vier dagen na het begin van zijn erectie werd de man overgebracht naar de afdeling urologie, de medische universiteit van King George, waar hij werd onderzocht en behandeld.

Ten eerste verwijderden artsen de katheter en voerden een suprapubische cystostomie uit (chirurgisch inbrengen van een katheter in de buik om de blaas te ledigen) om het risico op infectie geassocieerd met een urethrakatheter te verminderen. De auteurs merkten op dat ze niet zeker wisten waarom dit niet eerder was gedaan.

Het gangreen, waarbij een verlies van bloedtoevoer ervoor zorgt dat het weefsel sterft, bleef zich op zijn penis verspreiden.

“Nog steeds verdiepte de zwarte kleur van de glans snikkel de volgende dag,” schreef Dr Saqib Mehdi in het case report.

“En er was een duidelijke lijn van afbakening zichtbaar tussen de snikkelschacht.” Een foto kan in de papieren van de BMJ Case Reports worden bekeken, maar we zouden het sterk afraden.

  Paard zakt in volle zon ineen in binnenstad: “Deze dierenm*shandeling moet stoppen”

Het medische team besloot dat om de gangreenspreiding te stoppen, ze een glansectomie (amputatie van de kop van de snikkel) moesten uitvoeren.

Het is onbekend wat de oorzaak was van het priapisme, de naam voor een langdurige en vaak pijnlijke erectie, hoewel artsen suggereren dat de behandeling van de patiënt mogelijk een rol speelde bij het veroorzaken van het gangreen dat leidde tot zijn amputatie.

“Verschillende factoren, zoals urethrakatheter, strak drukverband om de snikkel en plaatselijke infectie alleen of in combinatie, zijn betrokken bij het veroorzaken van penis gangreen in gevallen van priapisme”, schrijven de auteurs.

“Ook in ons geval werd de patiënt gekatheteriseerd en werd er een drukverband rond zijn penis aangebracht.”

Nadat de operatie was uitgevoerd, herstelde hij snel en werd binnen 48 uur ontslagen. Drie weken later was hij er opnieuw voor een onderzoek en zijn wond bleek goed te genezen.

Suzanne (60) dood aangetroffen in verlaten bunker op Kreta: boer reed haar aan en verkr*chtte haar

Vrouw valt uit flat te pletter tijdens vrijpartij