in

Man grijpt een hamer in zijn schuur en eindigt op de eerste hulp. Het is niet wat je denkt dat het is

Sommige mensen klagen over alles. Ik denk dat sommige mensen gewoon van zeuren houden. Ze hebben niets positief te melden, dus hebben ze niet beter te doen dan het bekritiseren van anderen en hun handelingen. Dan zijn er mensen die op de sociale media foto’s posten van zowat alles ze doen en zien.

Eerlijk, er zijn gewoon dingen die je niet met de hele wereld hoeft te delen. Sommige dingen houd je gewoon beter voor jezelf. Kevin Fowler, een country muzikant uit Texas, postte een foto van een dode ratelslang op Facebook.

Lees ook  De bestuurder ziet een 5-jarig meisje zwaaien. Als hij dichterbij komt, draait zijn maag om.

De foto maakte sommige mensen boos. Ze waren boos omdat hij een onschuldige dodelijke slang doodde. De boze mensen zeiden dat de slang uit angst aanviel – dat doen natuurlijk ook mensen die niet gebeten willen worden. Fowler doodde de slang uit zelfverdediging.

Als antwoord postte Fowler gruwelijke foto’s van de hand van een vriend. De vriend van Fowler werd gebeten door een ratelslang. Op de foto lijkt het alsof de man een grote steen vasthoudt, maar in realiteit is het de slangenbeet die helemaal opgezwollen en zwart geworden was.

Op een andere foto zien we waar de tanden van de slang in de hand van de man gingen. Volgens Fowler moet de man nog steeds operaties ondergaan, hoewel de slangenbeet al dateert van een jaar terug.

Lees ook  Moeder vergeet peuter op autodak en rijdt maar liefst 10 minuten rond

De dierenrechtenactivisten hebben hun excuses nog niet aangeboden. Voor hen is het beter om je hand te verliezen dan om jezelf te verdedigen tegen een dodelijke slang.

DEEL dit bericht met je vrienden!

Hij zingt “Listen” van Beyonce – een emotionelere auditie hebben we nog nooit gezien!

Deze 80-jarige vrouw gebruikt nog steeds de anticonceptiepil. De reden? Dit had ik NOOIT verwacht!