in

Man geeft hilarische review over waanzinnig seksspeeltje waarbij hij bijna werd vermoord

De man uit onderstaand verhaal besloot om zijn vriendin te verrassen met een seksspeeltje voor dames dat aanvoelt alsof ze de ‘befbeurt van hun leven krijgen’. Een waanzinnig apparaat, maar hij gaf het wel maar 4 op 5 omdat het ding blijkbaar levensgevaarlijk is als man zijnde.

Zijn hilarische en goudeerlijke review bestaat al langer, maar gaat nu viraal:
“Ik heb dit apparaat dus gekocht voor mijn vriendin omdat ik geen fan ben van orale seks geven. Het heeft niets met haar te maken, maar ik vind het gewoon niet leuk om te doen. Toen ik dit zag dacht ik dat ze de mix van penetratie en ‘orale seks’ wel zou kunnen appreciëren.”

Lees ook
Melissa “kan geen baan krijgen” vanwege tatoeages, laat elke week drie nieuwe tattoos zetten

“Ik kocht het, maar had weinig goede hoop door de lage prijs en ik verwachtte er dan ook niet echt veel van. Het was even moeilijk om een goede positie te vinden die we beide prettig vonden en waarbij we het apparaat konden gebruiken.”

“Ik ging in haar en zij zette het seksspeeltje tegen haar clitoris in de laagste setting. Na een 30-tal seconden duwde ze het speeltje wat harder tegen zich aan en daarna, … wel ik kan me dat zelf niet meer herinneren.”

Lees ook
Deze werkende McDonald’s-paal geeft je bestelling door vanuit je woonkamer!

“Blijkbaar kwam ze zo hard klaar dat ze met haar benen oncontroleerbaar op mijn kaak stampte, ik viel van het bed en vloog loeihard tegen de radiator en was minutenlang bewusteloos. Ze was er even van overtuigd dat ze mij vermoord had.”

“Uiteindelijk alles samengevat na een pak bevroren erwten op mijn kaak te leggen en enkele pijnstillers genomen te hebben, kan ik zeggen dat het een goed speeltje is. Ik raad wel aan om een zekere gezichtsbescherming te dragen als man bij gebruik van dit apparaat.”

‘Anale jeuk is veelvoorkomende klacht en voor de huisarts geen taboe’

Man sterft bijna na masturberen: Hij kreeg plots extreme hoofdpijn