in

Man gaat biechten bij dominee en doet betekenissen over zijn vrouw die dominee van stoel doen vallen

In het Amerikaanse Pennsylvania heeft een vader een opmerkelijke bekentenis gedaan. Hij deed die bekentenis tijdens een biecht.

De 44-jarige John P Grazioli zou zondag in een kathedraal de bekentenissen hebben gedaan. Hij zou aan de dominee gezegd hebben dat hij zijn vrouw Amanda Grazioli (31) vermoord heeft.

De priester zegt dat Grazioli op 8 maart binnenkwam op de pastorie en zei een priester te willen spreken. De priester zegt dat de man is gaan zitten en op een rustige manier zijn verhaal deed.

Lees ook  Koppel gezegend met babyjongen, maar moeder is overstuur wanneer verpleegster niet wil dat ze zijn gezicht ziet.

Hij bekende dat hij zijn vrouw had neergeschoten en van plan was om zelfmoord te plegen. De priester in kwestie kon de man overtuigen dat dit geen goed plan was en hij zich beter zou aangeven bij de politie. “Het heeft een tijdje geduurd maar uiteindelijk kon ik hem wel overtuigen dat zichzelf aangeven bij de politie het beste was voor hem en zijn familie.”

Lees ook  Eva Jinek gaat bij RTL dit programma presenteren

De priester had ook gezien dat Grazioli gewapend was. Hij had een pistool in zijn jaszak zitten. De politie ontdekte later dat hij met dat wapen ook zijn vrouw gedood had. De arrestatie van de man verliep probleemloos. Het koppel heeft twee kinderen.

Schokkend: Politie uit Saoedi-Arabië arresteert drie vrouwen die dreigen om verkr*cht te worden om verbazingwekkende reden

Een nachtmerrie! Man wordt wakker in het midden van een operatie en doet dan een angstaanjagende ontdekking