in

Man en zwangere vrouw ziekenhuis ingeslagen door drie mannen bij verkeersruzie

Een zwangere vrouw en een man uit ‘s-Gravenzande zijn gewond geraakt bij een verkeersruzie met drie mannen op de Wattstraat in hun woonplaats. De twee slachtoffers liepen flinke verwoningen op en moesten beiden naar het ziekenhuis.

De zwangere vrouw en de man zaten op 1 januari rond 02.15 uur in de auto vanuit Hoek van Holland en reden in de richting van ’s-Gravenzande.

,,Ter hoogte van de kruising van de Maasdijk met de Nieuwelaan zou de witte personenauto van de slachtoffers zijn afgesneden door een donkerkleurige Renault Twingo”, legt de politie vandaag uit.

Lees ook  Zoektocht naar vermiste Dany (33) uit Meppel, die zonder schoenen en jas vertrok

Bij de kruising op de Haakweg met Maasdijk kwamen zij achter de Twingo te rijden en volgden deze via de Woutersweg de Koningin Julianaweg op. Niet veel later ging het gigantisch mis.

,,Vlak voor de splitsing met de Wattstraat stopte beide personenauto’s. Drie mannen kwamen uit de wagen en mishandelden vervolgens de twee slachtoffers.”

Lees ook  Kinderlokker (50) aangehouden voor ontucht met meerdere kinderen

Zwaar letsel
De man en vrouw zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. ,,De man liep zwaar letsel op aan zijn gezicht en gebit.” Hoe ernstig de verwondingen van de zwangere vrouw zijn, is nog onduidelijk.

Wat de precieze aanleiding was van de verkeersruzie wordt nog onderzocht. De twee slachtoffers doen aangifte van (zware) mishandeling.

Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Kabinet wil coronabewijs per 1 februari voorzien van verloopdatum

Vrouw (49) geslagen door jongens bij beroving