in

Man dumpt in lakens gewikkelde sekspoppen in bos: Intensief gebruikt blijkt uit onderzoek!

Het was gisteren even flink schrikken voor een inwoner van het Gelderse Mook. Vanuit zijn auto zag hij twee ‘witte hoopjes’ liggen op de parkeerplaats bij het bos. Even later toen hij met zijn hondjes nog even langsliep stuitte hij op twee in lakens gewikkelde ‘lijken’. Hij informeerde de politie, maar het bleek uiteindelijk vals alarm. Het ging namelijk om gebruikte en gedumpte sekspoppen.

Lees ook  Schoonmaakster komt in haar blootje kuisen bij je thuis: “Kijken mag, aankomen niet”

“Ik zag twee in badlakens gewikkelde pakketten. Met vochtplekken. Ik gaf eentje met mijn voet een zetje en ik schrok me te barsten: het voelde flubberig en zwaar, als weefsel”, vertelt hij tegen De Gelderlander. “Ik zag een arm bewegen.”

Gebruikte sekspoppen
Toen hij terug naar huis liep, omdat hij het te luguber vond om op de plek te blijven staan, kwam hij een bekende tegen die bij werkzaam is bij de politie. Samen zijn ze teruggegaan naar de bizarre vondst.

Lees ook  Heel slecht nieuws voor iedereen die ingeënt is met AstraZeneca

De kennis twijfelde geen seconde en schoof het stukje laken weg. Door een beschadiging aan de arm zag hij dat het om plastic ging. Het bleken dus gebruikte sekspoppen. “Echt te vies voor woorden”, aldus de vinder tegen de regionale krant.

Opa op scootmobiel rijdt naar seksclub via provinciale weg: Enorme file

Vrouw die beweert dat ze zo mooi is dat mannen moeten betalen om haar aan te kijken