in

Man doet het met hond van zijn seksonwillige ex

De Engelse Kelly Thacker heeft haar ex-man betrapt terwijl die zich vergreep aan haar hond. De man staat nu terecht voor bestialiteiten voor het gerechtshof van Gloucester.

Haar vroegere echtgenoot, Nicholas Saunders (46), was bij Kelly Thacker komen aankloppen nadat hij na een ruzie aan de deur was gezet door zijn huidige vriendin.

Kelly wilde hem wel in huis nemen onder de strikte voorwaarde dat zij niet samen tussen de lakens zouden belanden.

Lees ook
Oom zwaar verbrand nadat hij in brandend huis liep om 8-jarig nichtje te redden

Mastiff Sasha
Nicholas, blijkbaar van de nood een deugd makend, vergreep zich dan maar aan de hond des huizes. Kelly betrapte hem terwijl hij naakt de mannetjesmastiff Sasha aan het bestijgen was.

“Mevrouw Thacker kon haar ogen niet geloven”, aldus openbaar aanklager Frank Abbott. “Ze zette haar ex meteen het huis uit. Hij stribbelde tegen omdat hij naar zijn zeggen erg moe was.

Uiteindelijk verliet hij toch de woning om later evenwel opnieuw op de proppen te verschijnen om de zaken uit te praten”.

Lees ook
Man in rode string maakt buurt helemaal gek

In de slaapkamer
Op het moment van de feiten sliepen de twee dochters van het voormalige koppel in het huis. Saunders had de slaapkamer van zijn ex toegewezen gekregen. Daar werd hij betrapt met zijn viervoetige vriend voor een nacht.

DNA
De verbijsterde Kelly belde de politie. Die kwam Saunders oppakken. Op zijn edele delen werden DNA-sporen van Sasha aangetroffen.

In januari van vorig jaar moest de man zich al eens verantwoorden voor s*ksuele omgang met een hond. Een teefje, ditmaal. Hij ontkende toen.

Angelique (20) doet het sinds haar dertiende met honden

Vrouw schrikt zich een hoedje als ‘duivelse’ spin uit bank tevoorschijn komt en in bilnaad kruipt