in

Man doet ‘helikopter’ na met jongeheer in McDonald’s

Een dronken man stapte om 5 uur ’s ochtends een McDonald in Edinburgh binnen, sprong op de balie, trok zijn broek naar beneden en zwaaide zijn jongeheer in het rond.

Dansen
Ryan Dolan (29) stond twee meter van de toonbank toen hij ‘out of the blue’ zijn kleren uittrok en begon ’te spelen’ met zijn jongeheer, vertelde de politie.

Medewerkster, Nicole Lavelle vertelde dat Dolan, nadat hij zijn ondergoed had uitgetrokken, hij zijn penis en testikels liet zien en daarna begon te dansen.

Lees ook
Trudy moest gedwongen haar kind afstaan: 'Baby werd tussen haar benen weggehaald'

Vervolgens trok Dolan zijn broek weer omhoog, maar sprong toen over de voorste balie naar de personeelsruimte en trok zijn kleren weer uit.

Hoe gaat-ie? Hangt-ie of staat-ie? Waarschijnlijk zal je jongeheer wel hangen, maar niet de hele dag door, want tweederde van de heren heeft dagelijks een erectie.

Dit blijkt uit onderzoek van iVOX, speciaal voor het radioprogramma Love, S*x & Drama. Zij hebben een hele rits informatie over het derde been opgezocht en daar zitten een aantal interessante feiten tussen.

Lees ook
Gynaecoloog waarschuwt vrouwen: Stop geen knoflook in je vagijn

Alles komt langs, van pijn tot prestatiedruk, dus bereid je voor op een flinke dosis fallusfeiten, komt-ie:

Boete
De politie werd niet veel later door het personeel ingelicht. Dolan zelf heeft weinig herinneringen aan het incident, maar is al twee keer eerder opgepakt voor vergelijkbare overtredingen.

Dolan pleitte afgelopen woensdag schuldig aan het plegen van daden van openbare onfatsoenlijkheden en kreeg een boete van omgerekend zo’n 560 euro.

“Ik wilde mijn seksleven spannender maken”: Liet 3e persoon toe in relatie, maar eindigde single

Jongen geboren met organen buiten zijn lichaam, overleeft en viert eindexamen middelbare school