in

Man die verloofd is met sekspop toont vol trots hun eerste kindje (foto’s)

Een s*kspop vandaag de dag hebben, is helemaal niet meer zo vreemd. Meer zelfs, de toekomst van de s*kspoppen ziet er werkelijk veelbelovend uit.

Het kan dus daadwerkelijk een fantastisch s*ksspeeltje zijn om je mee te vermaken. Sommige mannen gaan echter wel héél ver.

Al 2 jaar gelukkig samen met zijn s*kspop
Maak kennis met Tse Ting Wing, wonend in Hong Kong. De 36-jarige man ontdekte een tiental jaar geleden dat hij zich zeer aangetrokken voelt tot s*kspoppen en eigenlijk niet zoveel tot menselijke vrouwen.

In 2019 waagde hij uiteindelijk de sprong, hij kocht een peperdure s*kspop die hij de naam Mochi gaf.

Lees ook
Meisje 11 bevallen - vader onbekend

Sindsdien is hij stapelverliefd op zijn nieuwe partner en hij neemt haar letterlijk overal mee naartoe. Meer zelfs, hij vroeg haar onlangs ten huwelijk en vierde de verloving met enkele familieleden.

Hij is zo gelukkig dat hij nooit meer een echt vriendin wil. Een s*kspop is op ontelbaar manieren veel beter dan een vrouw, aldus Ting Wing.

“Wanneer ik samen was met mijn laatste vriendin was ze altijd maar bezig op haar smartphone, maar met Mochi is het helemaal anders.

Zij concentreert zich volledig en geeft mij altijd al haar volle aandacht. Indien ik Mochi een score op 100 zou geven, dan geef ik haar 1.000. Sinds ze bij mij woont heb ik nooit meer stress gehad en ik ben altijd ontzettend gelukkig geweest.”

Lees ook
Man die acht ribben stiefzoontje (4) brak wordt een dag later tot sterven toe in elkaar geslagen

Samen een schattig kindje ‘gekocht’
Hij heeft nu ook samen met Mochi net een kindje gekocht. De ultieme bekroning van hun geluk blijkbaar. Aangezien Mochi natuurlijk niet zwanger kan worden, gaat het hier over een baby pop.

Hij deelde het schitterende nieuws van hun nieuwe baby-geluk op Facebook en kreeg daarbij heel wat felicitaties.

We zouden zeggen: zot zijn doet geen pijn, maar Mochi zit thuis wel met een mooie dame die nooit iets vraagt, altijd goesting heeft en waar je nooit ruzie mee zal maken en zijn kind zal nooit wenen en altijd schattig blijven. Misschien heeft Tse Ting Wing het stiekem dus eigenlijk gewoon heel goed bekeken.

Man stopt volledig met masturberen gedurende 700 dagen en krijgt plots ‘superkrachten’

Man vertelt uitgebreid over zijn unieke job: “Ik verdien 2.000 euro met een vrijdagnacht vol seks”