in

Man die op het punt staat om een klein meisje te kidnappen, krijgt een verrassing die hij niet had zien aankomen.

Een jongen uit Wichita Falls, Texas, was verantwoordelijk voor het redden van een zevenjarig meisje dat ontvoerd ging worden. De inwoners van de wijk waren geschokt door de gebeurtenissen, maar tegelijk dankbaar dat de 11-jarige TJ Smith tussenbeide kwam. TJ zegt dat hij zag hoe Raeshawn Perez het meisje vastgreep. TJ ging meteen zijn moeder waarschuwen.

“Het overweldigde me”, zei mama Angela Smith. “Hij kwam binnen en vertelde me erover, maar kinderen spelen de hele tijd buiten hier. Ik wist niet wat er precies aan de hand was totdat het allemaal aan het licht kwam. Ik ben erg trots op hem.”

Lees ook  Vrouw steekt vriend neer wegens opeten alle frietjes

TJ vertelde dat hij wist wat hem te doen stond toen hij de man het kleine meisje zag vastgrijpen.

“Als ik dat meisje was geweest, zou ik ook erg bang geweest zijn”, zei hij. “Ze reed op haar fiets en hij pakte haar gewoon op, en ik liep hem achterna. Ik dacht eerst dat het haar neef of zo was.”

De jongen liep ook naar het huis van buurman James Ware, die ogenblikkelijk in actie schoot.

“Dus ik liep naar buiten”, zei Ware. “Ik liep nog een eindje in de straat, maar toen keerde ik terug om m’n sleutels te nemen.”

Ware en enkele buren konden Perez opsporen in een leegstaande woning, waar TJ hem naartoe was gevolgd.

Lees ook  Huwelijk Herman van der Zandt is voorbij

“Hij wees naar het huis en zei dat ze achteraan waren”, zei Ware. “Daar troffen we hem uiteindelijk aan. Mijn vrouw schreeuwde dat hij het kind los moest laten. Hij wilde haar net door het raam zetten.”

Toen Ware hem benaderde gaf Perez het op en zette het op een lopen. Ware kom hem inhalen en in bedwang houden tot de komst van de politie.

Perez werd gearresteerd wegens poging tot ontvoering van een kind en verblijft in afwachting van zijn proces in de gevangenis.

DEEL deze kleine held met je vrienden!

Is DIT jou ooit wel eens opgevallen aan de kleding van Barack Obama? NIEMAND had het door!

Nadat het 10-jarige meisje een ongelukje had gehad, dwongen haar ouders haar om naakt in de achtertuin te slapen.