in

Man die Marly stalkte en vermoordde pleegt zelfmoord op haar verjaardag

Op een tragische wijze heeft de man die de 35-jarige Marly stalkte en uiteindelijk vermoordde, zijn leven beëindigd op haar verjaardag. De man, Eric V., stond in België nog terecht voor de moord op zijn ex-partner en haar neef.

Een jaar na de dood van zijn zus, heeft Marly’s broer Tony gemengde gevoelens. “Aan de ene kant denk je: het is nu voorbij. Aan de andere kant denk je: wat een lafaard, die nu zelf zijn straf ontloopt.” Hij voelt een zekere vorm van opluchting. “Je voelt dat het afgesloten is. De rechtszaak stond gepland voor eind 2024, begin 2025. Mijn moeder was nog steeds angstig, net als mijn vrouw en kinderen. Dat is nu voorbij. We hoeven niet langer achterom te kijken.”

Lees ook
Zangeres Maan trekt hoop bekijks met mini-glitterpakje: “Kleinste glitterpak ooit!”

De onverwachte drastische stap van V. kwam als een schok voor Tony. “Dit had ik niet verwacht. Het raakt me diep.” Het verlies van zijn zus heeft hij nog steeds niet kunnen verwerken. “Je kunt dat jaar niet rouwen. Je bent bezig met het proces, woede richting hem. Rouwen komt op de achtergrond. Dat maakt het heel lastig.”

Lees ook
Wauw, dit is dus de mooie vriendin van Kraantje Pappie:

Ondanks alles probeert Tony positief naar de toekomst te kijken. “Misschien is dit het gevoel van afsluiting. Waardoor ik kan beginnen met rouwen. Ergens geeft het zo’n gevoel.” Een vriendin van hem vergeleek het eens met ‘een boek’. “En in dat boek worden steeds nieuwe hoofdstukken toegevoegd. Dit is ook een nieuw hoofdstuk. Met de tijd zal het boek waarschijnlijk een keer volgeschreven zijn en in de kast belanden. Maar het zal nooit weggegooid worden.”

5 kinderen onwel na buitenspelen in Den Haag, slachtoffers met spoed naar ziekenhuis

14-jarige opgepakt voor steekpartij op kinderfeestje