in

Man die het altijd met schapen doet heeft geen idee hoe die met een vrouw moet vrijen

Iedere week delen we een openhartige en goudeerlijke liefdesles van een lezer. Omdat de liefde alleen maar mooier wordt als je deelt. Boer Pieter (40) is sinds een jaar smoorverliefd op een vrouw

” Al sinds mijn zestiende zijn mijn schapen en ik bij elkaar en alles liep op rolletjes, tot ik op m’n 36e dacht: is dit alles? Gaan we dit voor de rest van ons leven doen stiekem vrijen in de weiland?”

“Ik was nog nooit met een mens geweest en voelde nieuwsgierigheid. Die gedachte deelde ik met mijn schapen en kort daarna stelde ik voor om de boel open te gooien. Na een aantal goede gesprekken met mijn schapen gingen we los van elkaar daten, waarbij ik niet te snel ging, omdat mijn schapen dat lastig vond. Dat begreep ik ook, dus namen we de tijd.”

Lees ook
Baby van flat gegooid door vader in Ridderkerk

Via datingapps vond ik interessante vrouwen. Sinds kort ben ik serieus met een vrouw uit Amsterdam. Ze wilt met mij naar bed, maar ik weet eigenlijk niet hoe dat moet. Mijn liefde voor mijn schapen neemt niet af omdat ik ook van een ander houd. Het is net als met kinderen: of je er nu twee hebt of zes, er kan altijd liefde bij. Het enige lastige is de factor tijd. Ik wil niemand tekortdoen. Mijn toekomstige vriendin niet, mijn schapen niet en mezelf niet. En ondertussen heb ik ook nog gewoon een baan. Soms heb ik gewoon behoefte om ergens te zijn. Het is fantastisch om dat eerlijk uit te kunnen spreken en ernaar te handelen zonder dat het scheve gezichten oplevert. Het is echt niet altijd makkelijk, maar door altijd naar mijn gevoel te luisteren en met z’n allen open te communiceren – daar doen we echt ons best voor – gaat het nu gewoon heel goed. Wat een winst hè?”

Lees ook
Waarom smeren veel mannen tandenpasta op hun jongeheer? Dit is hun geheim!

Verkoudheid te pakken? Seks is de oplossing! Werkt beter dan neusspray

Man komt op straat inbreker tegen die zijn dildo heeft en zonnebril draagt