in

Man dankt jeugdige looks aan het drinken van eigen urine

Een voormalig Versace-model, de Amerikaanse Troy Casey, beweert dat hij op zijn 55ste nog steeds in benijdenswaardige vorm is, dankzij het dagelijks drinken van zijn eigen urine.

Ja, je leest het goed en hij zou de vloeistof niet enkel drinken, maar er ook zijn rectum mee uitspoelen en het aanbrengen op zijn huid. Wij zijn officieel geshockeerd.

De 55-jarige Troy Casey, die in de Amerikaanse staat Arizona woont, poseerde in de jaren ’80 en ’90 over de hele wereld voor verschillende bekende modemerken, waaronder Versace, voordat hij een lifecoach werd, schrijft LAD Bible.

En ondanks zijn leeftijd ziet Casey er nog steeds jeugdig, gespierd en vooral gezond uit.

Dat hij zijn uiterlijk en lichaamsbouw in zulke uitstekende vorm heeft kunnen behouden, is vreemd genoeg dankzij het dagelijks drinken van zijn eigen urine, zegt het voormalig model.

Misschien iets om te proberen als je binnenkort je feestkilo’s kwijt wil raken?

Urinetherapie
Maar, geloof het of niet, Casey was blijkbaar niet altijd zo gezond. In het begin van zijn modellencarrière ging hij er hard tegenaan en naar eigen zeggen kreeg hij daardoor vaak last van een opgeblazen buik.

Hierdoor durfden castingagenten hem wel eens te vertellen dat hij niet mocht komen opdagen voor fotoshoots.

Dit zette hem op het spoor van gezonde voeding en natuurlijke en oude geneeswijzen.

In 2004 raakte hij geïnteresseerd in urinetherapie, ook wel bekend als ‘Shivambu’ in de Ayurvedische geneeskunde.

“Urinetherapie is een eeuwenoude praktijk, maar er wordt alleen niet veel over gesproken.

Je eigen plas zit vol met aminozuren, stamcellen en antilichamen”, vertelde hij in een interview met News Dog Media.

“Het aanbrengen van oude urine op je huid is de fontein van de jeugd en oude urineklysma’s zijn een van de manieren waarop ik mijn buik zo plat heb gekregen.”

Lees ook
Vader vermoordt dochter, ‘want ze had migraine’

Hij dronk zijn eigen plas voor het eerst toen hij tijdens een lange autorit geen zin had om te stoppen voor een toiletbezoek.

“De eerste keer dat ik mijn eigen urine probeerde, reed ik vanuit Los Angeles naar San Francisco. Dat is een lange rit van vijf uur.

Ik wilde niet stoppen om te plassen, dus plaste ik gewoon in een beker en dronk ik het ook op. De smaak was niet zo slecht, ik was echt aangenaam verrast!”, zei Casey.

“De mentale barrière in mijn hoofd was groter, dan dat het drinken van urine eigenlijk was. Intuïtief voelde het gewoon goed.”

Vanaf 2008 begon Casey dus dagelijks ’s morgens zijn eigen urine te drinken en hij is sindsdien niet meer gestopt.

Hij heeft zelfs een “zevendaagse urinevast” gedaan, waarbij hij een hele week niets anders dronk dan zijn eigen afvalvloeistoffen.

Voordelen
Daarna begon de vindingrijke gezondheidsgoeroe ook nog andere manieren te onderzoeken om zijn eigen plas te consumeren, waaronder het inbrengen van oude urineklysma’s in zijn rectum en het insmeren van zijn huid met urine.

“Ik kweekte mijn eigen urine en liet het twee weken fermenteren in een verzegelde pot, voordat ik het in mijn rectum bracht”, legde Casey uit.

“Oude urineklysma’s zijn zo krachtig voor je gezondheid. Ik kreeg meer buikspieren nadat ik ze had gedaan en behoud nog steeds mijn sixpack door dit regelmatig te doen.

Klysma’s zijn namelijk uitstekend om je darmen uit te spoelen, wat ervoor kan zorgen dat je spieren zichtbaarder worden.”

Het voormalige model gebruikt zijn urine ook als een hydraterende substantie, waarvan hij gelooft dat het helpt om zijn jeugdig uiterlijk te behouden.

“Wat het deed voor mijn humeur en spieropbouw was geweldig. Maar ik smeer het nu ook op mijn huid, vooral als ik op het strand ben, omdat het verstevigend aanvoelt”, zei hij.

Lees ook
Chocolade proever gezocht! 50.000 euro per jaar vergoeding!

Toch snapt Casey ook dat zoiets natuurlijk niet voor iedereen is.

“Het is een grote psychologische sprong voor mensen om hun eigen urine als een crème te beginnen gebruiken, maar het gevoel is zo euforisch en het werkt echt als een soort anti-aging.

Urinezuur wordt eigenlijk vaak gebruikt in hoogwaardige huidverzorgingsproducten.”

Het proberen waard?
“Ik ben 55 jaar oud en kijk naar mijn vitaliteit, mijn huid, mijn lichaam, mijn gezondheid”, zegt het ex-model nog.

“Mensen zijn onder de indruk van mijn fysieke conditie en energie op mijn leeftijd, want de meesten zien er niet uit of voelen zich niet zoals mij op mijn leeftijd.

Niemand kan ontkennen dat ik gespierd ben en dat is te danken aan het feit dat ik graag extreem gezond ben en natuurlijke geneeswijzen beoefen.”

Casey moedigt iedereen die nieuwsgierig is naar het proeven van hun eigen urine aan om dapper te zijn en het eens te proberen.

Hij beweert ook dat grote farmaceutische bedrijven doodsbang zijn dat mensen leren dat het geheim van hun gezondheid eigenlijk in henzelf zit.

“Wat veel farmaceutische bedrijven je niet willen vertellen is dat wij als mensen het geheim achter onze gezondheid zijn.

Dat is wat ik mensen probeer te leren in alles wat ik doe”, verklaarde hij.

“Mensen zouden juist bang moeten zijn als ze ongezond voedsel eten en chemische medicijnen gebruiken. Dus waarom zouden ze bang moeten zijn om hun eigen urine te proberen?”

In de video hieronder legt Troy Casey de onverwachte voordelen van het drinken van je eigen urine uit (en waarom het niet zo raar is als het klinkt):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Troy Casey (@certifiedhealthnut)

Zien: Roxeanne Hazes staat halfnaakt op de cover van de Linda!

Zien: Kim Feenstra showt haar bloedhete vakantiefoto’s in bikini!