in ,

Man bouwt een roterend huis zodat zijn vrouw stopt met zeuren

Vrouwen zijn vreemde verschijningen. Als je in de ban van de schepsels valt doe je vrijwel alles wat hun hartje begeert.

Zo heeft een man uit Bosnië en Herzegovina dit op de harde manier moeten ervaren. Vojin Kusic heeft het droomhuis van zijn vrouw gebouwd.

Nu kan de huisbaas het pand in elke gewenste richting roteren. Dit vreemde verhaal begon al een beste tijd geleden in het kleine stadje Srbac, ten noorden van Bosnië.

Zeuren
Samenwonen brengt veel moois met zich mee. Echter brengt het vaak ook zeurende vrouwen mee.

Vojin bouwde een aantal jaar geleden een simpel huis voor zijn familie in Bosnië. Hier heeft hij door de jaren heen veel aan moeten verbouwen, uiteraard om zijn vrouw gelukkig te houden.

Lees ook  Man gebruikt GHB en stopt 15 eieren in zijn an*s

Na het vorige verzoek was hij er klaar mee en besloot hij het groots aan te pakken. Zo heeft Voijn een goede oplossing bedacht om van al dat gezeik af te zijn.

Vojin’s vrouw had even het simpele verzoek om van zowel de zonsopgang als de zonsondergang te kunnen genieten, zonder ook maar één stap te hoeven zetten.

Na een lange denksessie kwam Voijn op een wereld idee. Hij bedacht een ronddraaiend stulpje.

Volgens de bedenker is dit huis niet alleen resistenter tegen aardbevingen, maar zijn vrouw zal ook een stuk gelukkiger zijn.

Het groene domicilie met rode dak is gebouwd op een oude sovjet aandrijving uit de Koude Oorlog.

Lees ook  Sophie heeft s*ks met al haar vrienden: “Ik raadt het iedereen aan”

Zo zien we maar weer dat je met een beetje creativiteit en hard werk hele dikke dingen kunt ontwerpen.

Home sweet home
Het doel is in ieder geval wel bereikt. Zijn partner is zielsgelukkig. Eén van hun kinderen is tegenwoordig getrouwd en zal op de bovenste etage van het huis komen wonen.

Vojin en zijn vrouw Ljubica zullen naar beneden verhuizen. Het is immers geen klein huis. Ronddraaiende huizen zijn geen zeldzaamheid meer. In Nederland zijn er ook flink wat te vinden.

Zo hebben we in Alkmaar een mooi roterend huis staan. Ook kun je in Tilburg het kunstwerk van John Körmeling de vorm van een roterend huis bewonderen.

Pedo denkt af te spreken met meisje, maar ontmoet vader met honden

Cleo (4) verdwijnt tijdens kampeertocht met haar ouders: grote zoekactie naar ’Australische Maddie’