in

Man botst op verlaten herenhuis in de bossen – opent de deur en krijgt meteen rillingen

Bob Thissen is al zijn hele leven geobsedeerd door verlaten gebouwen. Hij spoort ze op, onderzoekt ze en is er volledig door gefascineerd. Maar niets van zijn vorige ontdekkingen is te vergelijken met wat hij in Frankrijk vond enkele jaren geleden.

Het was geen typische ontdekking die hij had gedaan, diep in de bossen in Frankrijk.

Het bleek een oud herenhuis te zijn met maar liefst 12 badkamers, die al heel lang leeg stond. Hij verwachtte, zoals bij de meeste van zijn ontdekkingen, dat het interieur volledig verloederd en leeg zou zijn. Maar de binnenkant van het huis was in perfecte staat, alsof de tijd was blijven stilstaan tot de eigenaar terug naar huis zou komen.

Lees ook  Tiener sterft in slaap: dan beseft zijn vriendin dat haar nieuwe baby van iemand anders is

De bedden waren nog steeds opgemaakt, er stond een prachtige piano klaar om op gespeeld te worden. Op de tafel lagen kranten alsof ze net gelezen werden. De keukenkasten waren gevuld. Kortom, het was moeilijk te geloven dat dit in de 21ste eeuw nog in zo’n mooie staat was.

Vijf jaar later keerde Bob terug naar dezelfde plek en vond hij, tot zijn grote verbazing, dat het grote herenhuis nog steeds in dezelfde perfecte staat was.

“In de meeste gevallen, wanneer een huis lange tijd leeg staat, verloederen ze zeer snel want het zijn doelwitten voor dieven en vandalen,” vertelde Bob aan Caters News Agency.

Lees ook  Olcay Gulsen en Ruud de Wild bevestigen relatie

“Het was een mirakel om te zien dat er niets was veranderd.”

Bob schat dat het landhuis hoogstwaarschijnlijk verlaten was sinds 2009. Het gebouw is zo goed bewaard gebleven omwille van zijn afgelegen locatie (het ligt verborgen in het midden van een gigantisch bos.)

“Ik veronderstel dat hier een oudere persoon woonde die later verhuisde naar een verzorgingstehuis. Ze hadden waarschijnlijk geen kinderen of erfgenamen, of misschien wisten de erfgenamen zelfs niet over deze gigantische villa.”

Kom een kijkje in dit prachtige huis door de video hieronder te bekijken:

Na het lezen van dit artikel zal je nooit meer een bananenschil weggooien – de reden is briljant!

Archeologen vinden graftombe in Egypte – bij het zien van de ‘mummies’ geloven ze hun ogen niet