in

Man bevredigt zichzelf in winkel van supermarktketen ‘Kum & Go’

De meeste mensen komen naar de supermarkt om boodschappen te doen. Toch kan je daar ook andere activiteiten uitvoeren. Zo dacht een man uit het Amerikaanse Iowa er ook over, en hij gaf een flinke slinger aan zijn leuter in de supermarkt. Misschien dat hij de naam van de winkel iets te letterlijk nam.

In Nederland hebben we onder andere te maken met de rennende rukker en de dildoplakker, maar Amerika heeft er ook weer iemand bij die in dit rijtje past. Afgelopen maart vond een man het namelijk nodig midden in de winkel zichzelf te bevredigen. Dat schrijft The Mighty 1630 KCJJ.

Bewakingsbeelden
Klanten belden op die bewuste dag het alarmnummer. Dit deden ze nadat de man al enkele seksueel getinte opmerkingen had gemaakt en daarna ging masturberen. Het zou hier gaan om de 54-jarige Kenneth Kelly uit Wayne Avenue.

Lees ook
Man gooit gans tegen steiger en houdt die vast aan poten tijdens het zwemmen

Op bewakingsbeelden is te zien hoe Kelly steeds dichter bij zijn slachtoffers kwam. Een politieagent bestudeerde later de camerabeelden en haalde eruit dat het om de 54-jarige Kenneth moest gaan. Daarom besloot hij naar het huis van Kelly te gaan.

Leuk detail is dat de supermarktketen waar dit gebeurde Kum & Go heet. Daar kan je natuurlijk van maken Come and go of cum and go. Het is maar net wat je wilt horen. Misschien dat de naam ook voor verwarring heeft gezorgd bij de 54-jarige man.

Dezelfde kleren
Ondanks dat de man door de naam van de supermarkt had kunnen zeggen dat hij zich vergist had door de naam van de winkel, kwam hij met een andere verklaring. Het zouden de kleren zijn die voor verwarring hebben gezorgd.

Lees ook
Neef Ridouan T. 'liet politie zakken afval en stront opruimen'

Bij het bezoekje van oom agent erkende Kenneth dat de man op de bewakingsbeelden dezelfde kleren aanhad die hij zelf ook in bezit heeft. Toch ontkent Kelly dat hij het was. Later beweerde hij dat hij alleen heeft gekrabd aan zijn klokkenspel.

Onlangs werd Kenneth gearresteerd op verdenking van onfatsoenlijke blootstelling. Daar kan je maximaal een jaar gevangenisstraf voor krijgen. Daarnaast is er verzocht om een contactverbod te laten gelden tussen Kelly en de slachtoffers.

Het is overigens niet de eerste keer dat iemand dit soort handelingen uitvoert in een supermarkt. Onlangs was er nog iemand in het Amerikaanse Dearborn Heights die zichzelf bevredigde met een komkommer in de winkel.

Thierry Baudet zwaargewond na nieuwe aanval: Mogelijk blind

Na Crompouce nu Flamouce in opmars in Nederland