in

Man betaalt meer dan 10.000 euro onderhoudsgeld aan zijn ex-vrouw in kleine muntjes.

Een man uit Indonesië die na de echtscheiding veroordeeld werd om ongeveer 10.000 euro onderhoudsgeld te betalen aan zijn ex-vrouw, besloot om zijn schuld te betalen in kleingeld. Hij vulde 13 jutten zakken die in totaal 890 kg wogen en bezorgde het zo aan zijn ex-vrouw. Dwi Susilarto arriveerde bij de rechtbank in Java met een kleine vrachtwagen waarin hij bijna een ton kleingeld transporteerde.

Met de hulp van twee vrienden en een kruiwagen hadden ze verschillende laadbeurten nodig om het geld in de rechtszaal binnen te brengen.

Lees ook  Hij zingt “Listen” van Beyonce – een emotionelere auditie hebben we nog nooit gezien!

De veroordeling van het onderhoudsgeld was ook voor zijn twee kinderen, voor wie hij nog negen jaar onderhoudsgeld moest betalen.

Ontevreden over de beslissing besloot de ex-echtgenoot om de 153 miljoen roepia’s te betalen in muntjes van 1.000 roepia en de rest in biljetten. In de rechtbank kwam het bijna tot een handgemeen met de advocaat van de vrouw, die zij dat deze actie er alleen maar op gericht was om zijn cliënte te vernederen.

“Het is beledigend hoe hij me als armoezaaier wil beledigen”, verklaarde vrouw, die ondanks alles de 13 zakken kleingeld toch aanvaardde als betaling.

Lees ook  Koningin Maxima komt met ”niet fijn nieuws” over prinses Amalia naar buiten.

De ex-man die een bescheiden loon als ambtenaar heeft, verzekerde dat hij de hulp nodig had van zijn familie en vrienden om het bedrag bij elkaar te krijgen. Zowel vrienden als familie gaven het overgrote deel van de muntjes.

De voorzitter van de rechtbank beval zijn functionarissen om de muntjes te tellen, wat minstens een week tijd in beslag zal nemen.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ MOEST GLIMLACHEN!

Nieuwe trend verdeelt het internet: sexy slaapjurkjes, beha’s en lingerie voor mannen.

Verweesde gorillababy knuffelt zich tegen verzorger aan nadat hij moeder verloor aan illegale dierenhandel