in

Man (27) zoende vriendinne­tje (14) van stiefdoch­ter: ‘Ik kus wel vaker vriendinne­tjes op de mond’

Een 27-jarige Edenaar is vandaag veroordeeld voor ontucht met het 14-jarige vriendinnetje van zijn stiefdochter.

Tijdens een nachtje doorhalen met de meisjes tongzoende hij met haar en likte hij haar bij haar mond.

De man keek die nacht films met de meiden en overrompelde het vriendinnetje op een gegeven moment door haar te zoenen. Ze had al duidelijk gemaakt dat ze daar niet van gediend was, maar hij deed het toch.

Volgens het meisje had hij haar borsten ook betast, maar daar zag de rechtbank te weinig bewijs voor. Op de strafzitting twee weken geleden ontkende de Edenaar de ontucht.

Lees ook
GTST-Actrice Robin Martens plaatst gewaagde foto’s in laag uitgesneden jurkje!

Maar zijn stiefdochter heeft gezien dat hij het vriendinnetje op de mond had gezoend en zijn dna is later bij haar mond aangetroffen. De stiefdochter heeft verder niets gezien, maar ze zat dan ook met haar rug naar de twee toe.

‘Kuste wel vaker vriendinnetjes op de mond’
De rechtbank vindt dat er sprake is van grensoverschrijdend gedrag met een s*ksueel karakter. Het meisje had zich veilig mogen voelen op bezoek bij haar vriendin.

De man heeft zelf verklaard dat hij vaker vriendinnetjes van zijn stiefdochter bij binnenkomst op de mond zoende. Hij vond dat heel normaal.

Lees ook
Baby met wijnvlek gepest door volwassenen “foeilelijk” en “defect” wordt ze genoemd

De rechtbank noemt die vanzelfsprekendheid zorgelijk. ,,Zeker als het pubermeisjes zijn die u niet of nauwelijks kent.”

Werkstraf en smartengeld
Ze legde de man een werkstraf op van 90 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken met een proeftijd van twee jaar.

Daarnaast moet de man meewerken aan onderzoek naar hoe hij omgaat met s*ksualiteit en een behandeling ondergaan om herhaling te voorkomen.

Tenslotte moet hij het meisje, dat angstklachten en concentratieproblemen aan de ontucht overhield, duizend euro smartengeld betalen.

De Edenaar was bij de uitspraak aanwezig. Toen de rechter noemde dat hij twee weken de tijd heeft om in hoger beroep te gaan, kondigde hij meteen aan dat hij dit ging doen.

Man opgepakt die zo trots is op zijn geslachtsdeel dat die iedereen ermee confronteerde

Kathleen (31) werd zwanger van haar 16-jarige toyboy die ze op Facebook ontmoette