in

Mama zegt dat ze met 2 kinderen in deze garage woont. Dan toont ze de binnenkant.

Het kan iedereen overkomen, ook met jou. Een heel geleidelijke verandering in de omgeving kan ertoe leiden dat je met niets achterblijft. Dat was recent ook het geval in San Francisco Bay. De technologie boom zorgde ervoor dat de huurprijzen werden opgedreven naar 3.000 dollar per maand.

Nicole Jones, die altijd in de buurt had gewoond, kan zich deze kostprijs niet meer veroorloven. Nu wordt ze gedwongen om voor 1.000 dollar per maand in een garage te wonen en dat met haar twee kinderen. De garage is echter compleet uitgerust, inclusief een keuken en een badkamer.

Lees ook  Heb je deze spuitbus ook wel eens bij de Action zien liggen? Als je weet wat je er allemaal mee kan ga je ‘m meteen kopen!

“Eerlijk, ik dacht altijd dat dakloze mensen hongerig en drugsverslaafd waren – en eigenlijk gewoon verder niets wilden doen” vertelt Jones. “Ik werk en verdien mijn geld. De kosten werden gewoon te hoog en daardoor werd ook ik dakloos.”

Maar de moeder is trots dat ze haar kinderen toch een dak boven het hoofd kan geven op deze manier.

Lees ook  Gewapende man steelt ambulance en rijdt mensen aan in Oslo: tweeling van 7 maanden oud gewond

DEEL dit aangrijpende verhaal met je vrienden op Facebook!

Vrouw drinkt elke dag 3 flessen wijn. Dan zwelt haar buik op alsof ze zwanger is.

Zoon weet dat zijn vader zijn 2-jarige broertje mishandelt. Dan neemt hij een video op waardoor zijn vader 10 jaar gevangenis riskeert.