in

Mama zegt dat haar gezin van 6 in deze camper woont. Als ze de deur opent? INDRUKWEKKEND!

Hoe in godsnaam speelt een gezin van zes – mama, papa en vier opgroeiende kinderen – het klaar om in een huis van minder dan 90 vierkante meter te wonen?! Je zult versteld staan. In deze video opent Heather Harger haar deuren om de kijkers te laten zien hoe ze erin slaagt om comfortabel in een camper te leven.

De bezittingen worden tot een noodzakelijk minimum beperkt en meubeltjes hebben een dubbel gebruik. Maar dan nog is de sfeer helder, leuk en levendig. Er is een patio, picknicktafels, woonkamer, speelhoekje, volledig ingerichte keuken, dubbele gootsteen en voldoende ruimte om te relaxen en te slapen.

Lees ook  De echo liet zien dat er iets niet in orde was. Toen de artsen zagen wat hij in zijn mond had stelden ze een rampzalige vraag aan zijn ouders.

De camper is niet alleen hun huis, maar ook waar de kinderen gewoon thuis naar school gaan. Daarbij komt nog dat de oudste zoon van Heather, Sy, zowat voor alle voeding allergisch is en volgens een heel strikt dieet moet leven. Heather en haar familie hebben hoegenaamd geen probleem aan de bijzondere behoeften van Sy tegemoet te komen binnen de besloten ruimte van de kleine camper.

Maar met twee jongens en meisjes – waar slapen de kinderen dan? Daar moet je de onderstaande video maar voor bekijken!

Lees ook  2 druppels hiervan in je oor en 97% van je gehoor herstelt zich. Zelfs mensen van 80 jaar en ouder worden razend enthousiast van deze eenvoudige natuurlijke oplossing!

Op de familiewebsite zegt Heather: “We zijn een gekke en doodgewone familie van zes dat een wonderbaarlijk, comfortabel leven nabij Disney World achterliet om in Zuid-Afrika te gaan wonen. Ons doel is om de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken en terug waardigheid in de gemeenschap te brengen.”

Het lijkt erop dat deze familie de perfecte manier heeft gevonden om te leven en lief te hebben.

DEEL deze geweldige camper met je vrienden en familie op Facebook!

Moeder van slachtoffer van pesten: “Ik heb totaal geen spijt van wat ik de pestkoppen van mijn dochter aandeed.” (Foto’s)

Deze gespierde jongeman zou men zijn verleden niet aangeven. Wauw!