in

Mama vergiftigde baby met ontstopper en gooide haar dan vanaf balkon in vuilnisbak.

Een tienermoeder in Thailand zou haar pasgeboren baby eerst vergiftigd hebben met ontstopper en gooide haar dan vanaf een balkon van de verdieping in een vuilnisbak. Dat meldt onder andere de Britse krant The Sun. We willen onze lezers bij voorbaat waarschuwen voor de heftige beelden in de onderstaande video, die niet geschikt is voor gevoelige kijkers.

De achttienjarige, alleen bekend als Aom, zou aan de politie bekend hebben dat ze de baby bij verrassing kreeg omdat ze niet wist dat ze zwanger was.

Het kind werd op 23 juli door buren gevonden in een zwarte zak in een vuilnisbak voor een flatgebouw in Nonthaburi in Thailand. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht, maar ze zou enkele dagen later overlijden aan haar zware verwondingen.

De aandacht van de agenten werd gewekt op een kamer in het flatgebouw nadat op bewakingsbeelden te zien was hoe een zwart pakketje van de derde verdieping naar beneden werd gegooid.

De moeder was met haar vriend naar een nabijgelegen woning gevlucht, maar het koppel kon vorige week gearresteerd worden.

Aanvankelijk ontkende Aom de moord, maar toen ze geconfronteerd werd met DNA-bewijs en de bewakingsbeelden ging ze over tot bekentenissen.

Aom zei dat ze niet wist dat ze zwanger was en dat ze panikeerde na de onverwachte geboorte. Ze voegde eraan toe dat ze de geboorte voor haar vriend wilde verbergen. Ze zou naar verluidt verklaard hebben:

“Ik ging naar het toilet en voelde een knijpend gevoel in mijn onderbuik. De baby kwam iets daarna en ik panikeerde. Ik wilde niet dat mijn vriend het zou weten. Ik besloot om ontstopper over haar gezicht te gieten en in haar mond en haar weg te gooien. Dan ruimde ik het bloed in het toilet op.”

Zowel zij als haar vriend genaamd Jay, die niet de biologische vader bleek, werden aangehouden en verblijven momenteel in de gevangenis. De vriend ontkent elke betrokkenheid, maar de politie vermoedt dat hij toch een rol speelde in de moord.

Waarschuwing: De onderstaande video bevat heftige beelden en is niet geschikt voor gevoelige kijkers.

6-jarig jongetje verdrinkt in golfslagbad in populair waterpark.

Kopschoppers in Almere vermoorden bijna 27-jarige vader.