in

Mama valt razendsnel kilo’s af na simpele verandering – zie haar nu, 55 kilo minder

We weten allemaal dat januari, net na de feestperiode, we allemaal wel wat kilootjes mogen afvallen.

Na een lange Kerstperiode vol lekker eten, chocolade, wijn en bier, kaas en desserts, zijn we er het allemaal mee eens dat we terug wat gezonder mogen leven. Vele mensen gaan dan ook naar de gym vanaf januari.

En bij mij is het net zo. Ik weet dat het cliché klinkt, maar januari is toch de beste periode om je goeie nieuwe voornemens te beginnen? Een groot aantal mensen slagen er echter niet in om hun goede voornemens waar te maken.

De Australische moeder, Keely Dellit, slaagde erin om in 14 maanden tijd 55 kilo af te vallen. Zonder medische ingreep of dieet.

Nu deelt ze haar ervaring met het blad Women’s Health, en het is de moeite waard om te lezen.

Wat is Keely’s grote geheim?
Wel, het is vrij simpel. Traag maar zeker veranderde ze haar eetgewoontes. Een jaar later, en heel wat beter in haar vel, kan ze terugkijken op een fantastische transformatie.

Lees ook  Een jongen beledigt een gepensioneerde man, maar zijn antwoord deed de hele kroeg applaudisseren

Ja, dat lees je goed. Er bestaat geen wetenschappelijk trucje. En het is ook geen extreem dure behandeling die ze heeft moeten betalen.

Keely vertelt:
“Toen ik eindelijk op de weegschaal ging staan, enkele dagen na mijn bevalling, woog ik 125 kg, mijn zwaarste gewicht ooit.

Ik wist dat ik iets moest veranderen, niet omwille van dit getal, maar omdat ik me niet gezond en uitgeput voelde. Ik wilde gezond zijn voor mijn drie kinderen.”

“Op het eerste zicht stopte ik niet met fastfood te eten en de lekkernijen, ik koos gewoon voor kleinere porties (kleine frietjes ipv grote frietjes bijvoorbeeld).

Daarna begon ik geleidelijk aan met het eten van gezondere vervangingen (gegrilde kip in plaats van gefrituurd, bijvoorbeeld.)”

Ze vertelt verder: “Eenmaal ik gewoon was aan deze manier van eten, ruilde ik mijn cola in voor sapjes en later voor bruisend water.

Ik kookte bruine rijst in plaats van witte rijst, probeerde melk op basis van planten in plaats van zuivelproducten, en at thuis in plaats van op restaurant.

Lees ook  Recent onderzoek bewijst het volgende: Vrouwen die praten in hun slaap zijn uniek en bijzonder!

Door die kleine veranderingetjes kon ik geleidelijk aan mijn levensstijl veranderen.” Sindsdien heeft deze moedige vrouw een gezond en gebalanceerd dieet.

Als ontbijt eet Keely roerei en een kleine kom ontbijtgranen en bessen. Als middagmaal eet ze een grote portie sla met gegrilde kip en tonijn.

\Als ze zin heeft in een snack tijdens de dag, kiest ze voor proteïnerijk vlees, wortelen en pindaboter.

Een typisch diner is bijvoorbeeld gegrilde vis met gekookte groentjes.

Keely’s methode bleek traag maar zeker te werken, dus het lijkt me wel de moeite waard om het te proberen. Wat denk jij? Zin om het eens te proberen? Voor haar heeft het alvast gewerkt!

Luister naar je lichaam, maar het kan geen kwaad om wat te experimenteren met nieuwe dingen als je moeite hebt om resultaten te verkrijgen.

Als je vindt dat Keely’s advies iemand kan helpen die je kent, deel dan dit artikel op Facebook!

Politie treft kilo’s wiet aan in ouderlijk huis Yuri van Gelder

de koninklijke familie ligt onder vuur door dít kunstwerk