in

Mama smeekt dieven om haarlok terug te brengen van dochter die op 2-jarige leeftijd overleed.

Een gebroken moeder deed een wanhopige oproep aan dieven om een haarlok terug te brengen van haar dochter die zes jaar geleden overleed.

Kirsty Baldwin (35) zat in haar auto in een tankstation nabij Manchester toen haar handtas werd gestolen. Het bevatte een haarlok van haar dochtertje Ellie Louise Baldwin, die in 2013 overleed aan bronchiale pneumonie.

Kirsty postte op Facebook: “Onze dochter overleed plots aan bronchiale pneumonie en die haarlok is het enige wat we nog van haar hebben, naast de kledij die ze droeg toen ze die avond overleed.”

Lees ook  Eindhovenaar die stinkdier sloeg en verdronk krijgt taakstraf.

Diefstal is altijd een vreselijk misdrijf, maar in dit geval gaat het om iets erg kostbaar dat nooit vervangen kan worden. Een woordvoerder van de politie liet weten: “We hopen dat de daders of iedereen die informatie heeft over deze diefstal dit verhaal horen en het haar zo snel mogelijk terugbezorgen.”

Lees ook  Peuter (3) schiet zichzelf per ongeluk dood op eigen verjaardagsfeestje

Verder bevatte de gestolen handtas een iPad, een grote hoeveelheid cash geld en een portemonnee met een herdenkingskaartje met de tekst: “Ter nagedachtenis aan Ellie Louise Baldwin die op 8 februari 2013 in slaap viel op 2-jarige leeftijd.”

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HOOPT DAT DE DIEVEN BEROUW KRIJGEN EN DE HAARLOK TERUGBEZORGEN.

Famke Louise laat billen zien tijdens workout in de sportschool

Scholen halen analoge klokken weg want tieners kunnen niet klokkijken