in

Mama oogst storm van kritiek met “wangpiercing” van dochtertje

Een mama van zes kinderen heeft zich de woede van heel wat surfers op de hals gehaald. Op Facebook had ze een foto geplaatst waarin haar dochtertje te zien was met een piercing in haar linkerkaak. Ze krijgt nu zelfs doodsbedreigingen toegestuurd, maar… niets is wat het lijkt.

“Ik wéét gewoon dat ze dit leuk gaat vinden!” Zo begint het bijschrift van de controversiële foto die mama Enedina Vance van haar dochtertje online zette. “Ze gaat er mij nog voor bedanken als ze ouder is. Als ze het toch niet leuk vindt, kan ze het er gewoon uithalen. Geen probleem.”

Lees ook  Oude verwaarloosde man wordt uit winkels weggestuurd – dan onthult hij geheim aan verbaasde winkelier

“Ik ben haar ouder, ze is mijn kind, ik doe wat ik wil! Ik maak alle beslissingen tot ze achttien is, ze is mijn eigendom! Ik heb niemands toestemming nodig.”

“Het is géén mishandeling. Als het mishandeling was, dan was het illegaal. Maar dat is het niet. Elke dag worden er baby’tjes gepierced.”

(lees verder onder de foto)

De hashtag #sarcasm verraadt de ware toedracht van de feiten. Enedina had de foto bewerkt en online gezet als protest tegen de besnijdenis van kleine babyjongetjes. Omdat niet iedereen dat doorhad en de post zich als een lopend vuur verspreidde, postte ze nadien nog een kanttekening.

Lees ook  Haar man verlaat haar omdat ze te dik is. Ze heeft er genoeg van en neemt een levensveranderende beslissing.

“Wow, hopelijk had iedereen door dat mijn laatste post fake was. Ik heb de foto gefotoshopt. Ik kan echt niet geloven hoeveel mensen niet doorhadden dat het satirisch bedoeld was. En toch zijn er nog altijd die mij – zelfs met de dood – bedreigen of die de kinderbescherming willen bellen.”

En dan voegt ze er nog een spitante opmerking aan toe. “Het is wel ironisch dat jullie mij totaal afmaken als ik zeg waarom ik bij mijn baby een piercing zet, maar exact dezelfde excuses gebruiken om je eigen baby te besnijden.”

Haar man verlaat haar omdat ze te dik is. Ze heeft er genoeg van en neemt een levensveranderende beslissing.

BIZAR: deze Vrouw verdient 2000 dollar met haar ENORME heupen