in

Mama laat op haar huwelijk een stoel vrij voor overleden zoon – stort in elkaar wanneer ze ziet wie ceremonie onderbreekt.

Huwelijken zijn gelegenheden die zouden moeten overlopen van liefde en vreugde. Helaas werd de grote dag van Becky Turner ook overschaduwd door het recente overlijden van haar zoon. Ze wilde echter niet dat haar leven compleet in elkaar zou storten, dus deed de vrouw haar best om het huwelijk met de man van haar dromen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Op de dag zelf leek alles vlot te verlopen. Dat was totdat de aankomst van een bepaalde vreemde alles veranderde.

Haar 19-jarige overleed aan een onopzettelijke schotwonde. De tiener was orgaandonor en zijn organen werden aan anderen gedoneerd zodat zij het leven zouden kunnen leiden dat hij niet meer kon.

Na een periode van intense rouw, waren Becky en haar aanstaande echtgenoot Kelly klaar om in Alaska te trouwen.

Als eerbetoon aan haar zoon liet Becky een stoel voor hem vrij met woorden die je hart zullen breken. Hij was misschien wel niet fysiek aanwezig, maar er bestond geen mogelijkheid dat Becky deze dag voorbij zou laten gaan zonder hem te eren.

Lees ook  Vrouw weegt 300 kilo en verliest 120 kilo in een jaar

Alles leek volgens plan te verlopen, met Becky en Kelly die op het punt stonden om elkaar het jawoord te geven.

Dan, vlak voor Becky en Kelly officieel man en vrouw zouden worden, werd het huwelijk plotseling onderbroken.

Wist Becky veel dat Kelly al maandenlang een grote verrassing had voorbereid – een geheim dat Becky en alle gasten tot tranen toe zou roeren.

Een 21-jarige man genaamd Jacob Kilby verscheen en Becky wist meteen wie hij was. Toen Triston overleed werden zijn organen gebruikt voor mensen die ze wanhopig nodig hadden.

Jacob – die 800 km gereisd had om aanwezig te zijn – was zo’n man en hij ontving het hart van Triston.

In de maanden voor het huwelijk had Kelly de jongeman gecontacteerd met de vraag of hij naar het huwelijk wilde komen.

Lees ook  1-jarig kind drinkt anderhalve liter koffie per dag omdat haar ouders ‘geen melk kunnen betalen’

Meer nog, aan de hand van een stethoscoop, was Becky in staat om het hart van haar overleden zoon te horen kloppen in de borst van Jacob.

Voor de eerste keer sinds het tragische ongeluk, kon Becky het hart van haar zoon opnieuw horen kloppen, en het maakte een gigantisch verschil op haar grote dag.

Maar door Jacob zal de gedachte aan Triston verder leven.

Onnodig te zeggen dat er maar weinig ogen droog bleven. Niets kan Triston terugbrengen, maar Becky kan minstens terugkijken op haar huwelijk en weten dat er een stukje van hem toch fysiek aanwezig was.

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij lieten een traantje bij het lezen van dit artikel. Als ook jij dit een emotioneel verhaal vond DEEL dit dan met je vrienden!

De dochter van Julia Roberts is helemaal opgegroeid en nieuwe foto’s tonen dat ze als twee druppels water op haar moeder lijkt.

Jongedame verliest haar broekie in glijbaan op de geitenboerderij!