in

Mama is na 10 jaar-proberen eindelijk zwanger. 4 dagen later belt dokter in paniek en bekent grote vergissing:

Kinderen willen maar er geen kunnen krijgen, moet ondraaglijk zijn. Carolyn Savage en haar echtgenoot Sean hadden drie prachtige kinderen, maar de laatste jaren hadden ze het moeilijk om zwanger te raken. In plaats van positieve zwangerschapstesten kreeg Carolyn steeds opnieuw haar maandstonden. Het was mentaal-uitputtend en wanneer Carolyn dan toch zwanger was, werd het hoopvolle nieuws telkens gevolgd door een miskraam.

Uiteindelijk wendde het koppel zich tot in vitro fertilisatie. Ze baden tot God dat het een antwoord was op hun gebeden.

Het duurde niet lang vooraleer Carolyn zwanger werd, maar dan kreeg Sean een telefoontje dat hij en Carolyn nooit verwacht hadden.

Carolyn en Sean Savage trouwden in 1993 en hadden een jaar later hun eerste kind. Maar daarna had Carolyn het moeilijker om zwanger te raken. Het wilde gewoon niet meer lukken op de natuurlijke manier.

Maar met behulp van vruchtbaarheidsbehandelingen kreeg het koppel toch nog een tweede kind.

Toen Carolyn en Sean in 2007 in vitro probeerden, was het 10 jaar sinds de geboorte van hun laatste kind. Negen maanden later werd dochter Mary Kate geboren.

In februari 2009 liet Carolyn embryo’s implanteren in een poging om kind nummer vier te krijgen.

Verrassend genoeg kregen zij en Sean het nieuws dat de in vitro behandeling succesvol was. Maar algauw zouden het leven van het koppel ondersteboven gegooid worden.

Enkele dagen na het nieuws van de zwangerschap volgde er schokkend nieuws. Hun dokter belde en bekende dat de embryo’s van het koppel per ongeluk verwisseld werden.

Lees ook  Fikse vechtpartij tussen Temptation-Jonah en Joshua Feytons

Carolyn Savage was dolblij om terug moeder te worden – maar de baby in haar buik was niet van haar. Carolyn had de embryo van een andere vrouw in haar baarmoeder!

Carolyn werd gedwongen om de hardste beslissing van haar leven te maken: om het kind al of niet te aborteren. Ze besloot echter-om de baby aan zijn biologische ouders te geven, hoewel een dokter haar vertelde dat het misschien haar laatste kans was om zwanger te zijn.

“We gingen van shock naar het besef dat dit daadwerkelijk zou gebeuren. Het was echt moeilijk, maar we hadden het gevoel dat we de juiste beslissing hadden genomen”, legde Carolyn uit.

Sean en Carolyn besloten om de biologische ouders – Shannon en Paul Morrell – te contacteren, die in Detroit woonden.

Carolyn beviel 4 weken te vroeg via keizersnede van een babyjongen genaamd Logan.

Ze mocht slechts een halfuur met hem doorbrengen alvorens hij aan zijn biologische ouders werd overgedragen.

“Hij is hun zoon. Maar hij zal altijd mijn baby zijn”, vertelde Carolyn.

Vader Sean had de moeilijke opdracht om de baby aan de biologische ouders te overhandigen. Ze wachtten in een kamer langs de verloskamer.

Na deze overweldigende ervaring dacht Carolyn dat ze alles gezien had.

Maar het koppel stond opnieuw intens geluk te wachten. In 2011 kondigden Carolyn en Sean aan dat ze zwanger via draagmoederschap zwanger waren van tweelingen.

Lees ook  Eva heeft tinnitus: "Het wordt nooit meer stil."

De wonderbaby’s Isabella en Reagen brachten de familie intense vreugde, die voordien zoveel ellende en teleurstelling ervaren hadden.

En net wanneer je zou denken dat het niet nog ongelofelijker kan, kwam het meest verrassende nieuws nog in de lente van 2014. Carolyn kon haar ogen niet geloven toen ze naar de zwangerschapstest keek.

Zou het echt kunnen?

“Toen mijn vermoeide hersenen de test onderzochten, dacht ik dat het fout moest zijn. Ik ben onvruchtbaar. De voorbije 20 jaar onderging ik eindeloze vruchtbaarheidsbehandelingen en met uitzonder van enkele in vitro behandelingen, zag ik slechts twee positieve zwangerschapstesten. Wat dacht ik wel als 45-jarige? Ik kon nu niet zwanger zijn. Toch?”

Zoon Nicholas Winton Savage werd geboren in de herfst van 2014 en plotseling was het gezinnetje van Carolyn en Sean Savage uitgegroeid tot acht – ondanks het feit dat ze 20 jaar lang problemen hadden gehad om zwanger te worden.

Baby Nicholas werd geboren zonder vruchtbaarheidsmedicijnen, en op een ogenblik dat Carolyn al 45 jaar oud was.

Hij heeft twee oudere broers, een grote zus en tweelingzusjes! Wat een prachtige en bijzondere familie!

Dit is een van de ongelofelijkste verhalen die we ooit al gehoord hebben, en we zijn blij dat het zo goed eindigde!

DEEL dit verhaal om de familie Savage alle geluk van de wereld toe te wensen!

Ze hielden hun relatie tien jaar-geheim, maar nu zijn Debby en haar broer getrouwd:

Sylvie Meis: heeft groot nieuws: ‘Ik heb iets nieuw!’