in

Mama en papa verwachtten normale tweelingen. Maar als ze de tweede baby ZO zien? ONGELOFELIJK!

Een fotograaf uit California werd onlangs gevraagd om enkele foto’s van een thuisbevalling te maken. De ouders hadden al ervaring met de thuisgeboorte van hun eerste kind en wilden deze tweede keer op de gevoelige plaat vastleggen. Bijzonder aan deze geboorte: het zou niet gaan om een maar om twee baby’s! De prijzen winnende geboortefotograaf Robin Baker stond een grote verrassing te wachten …

Het is niet alleen zeldzaam dat tweelingen thuis geboren worden, maar uitzonderlijk zeldzaam is het feit dat een baby nog in de vruchtzak wordt geboren – wat precies is wat er gebeurde met baby B.

Lees ook  OM moet agenten vervolgen die Michael P. schouderbreuk bezorgden

De vruchtzak voorziet de baby met de nodige voedingsstoffen, en dient tegelijk als bescherming tegen stoten en invloeden van buitenaf.

Terwijl de baby in deze beschermende zak groeit, scheurt de zak meestal bij de bevalling, waardoor “het water van de moeder breekt”.

Mama en papa konden dertig minuten kennismaken met baby A en toen was het de beurt aan baby B.

Lees ook  Bobbi Eden geeft gebruik botox toe

Mama en papa hadden geen idee dat de baby nog in de vruchtzak zou zitten tot het moment van de bevalling zelf natuurlijk.

En de baby’s werden zo snel geboren dat het team van verloskundigen en vroedvrouwen pas aankwam nadat de tweeling ter wereld gekomen was. Beide tweelingen werden door de vader vakkundig geleverd. Absoluut ongelooflijk!

Gelukkig was Robin erbij om dit zeldzame moment en deze twee wonderbaby’s voor eeuwig vast te leggen.

Goed gedaan mama, papa, Robin en de baby’s!

Een sterke kerel gaat kapot van de pijn. De reden daarvoor is van afschuw nauwelijks te verdragen.

Vliegtuig maakt zich klaar om op te stijgen – maar let goed op de toeristen op het strand