in

Lisa installeert verborgen camera in huis en betrapt de reparateur op heterdaad

Als je een huis of appartement hebt, weet je waarschijnlijk wel hoe lastig het kan zijn de juiste klusjesman te vinden als iets in je huis kapot gaat. Het is super stressvol, want als je het verkeerde bedrijf kiest kunnen ze slecht werk leveren of je afzetten.

Uiteraard zijn de meeste klusbedrijven en klusjesmannen eerlijk, maar sommigen rekenen hoge bedragen voor werk wat ze eigenlijk niet goed uitvoeren.

Om dit tegen te gaan besloot Lisa Guerrero, een reporter bij Inside Edition, verborgen camera’s te installeren om zo een aantal bijzonder oneerlijke klusjesmannen te ontmaskeren.

Lisa deed zich voor als de huiseigenaar en nam contact op met twee bedrijven die gespecialiseerd zijn in het schoonmaken van luchtkanalen. Beide bedrijven hadden een speciale aanbieding en boden aan haar ventilatiesysteem te reinigen voor slechts 29 dollar. Lisa wist dat het waarschijnlijk te mooi was om waar te zijn.

Voordat de klusjesmannen kwamen had Lisa de ventilatiebuizen laten onderzoeken door experts. Zij vonden dat ze gewoon stoffig waren en schoonmaken zou voldoen.

Lees ook  Monsterkoppel randt jarenlang geadopteerde dochter aan en verdienden grof geld met verwekte kind.

Om zeker te zijn, zette het team verborgen camera´s door het hele huis – zelfs op de zolder.

Toen de eerste reparateur aankwam, begon hij met een inspectie van het ventilatiesysteem. Maar de verborgen camera´s lieten zien dat hij meer tijd besteedde aan bekijken van de dingen in het huis, dan aan het checken van de ventilatiekanalen.

Nadat de beste man klaar was met zijn inspectie, zat hij samen met Lisa en vertelde haar dat het duurder zou zijn dan hij instantie dacht. Hij zei dat hij veel stof had gevonden en een diepe reiniging zou moeten doen. Het nieuwe totaalbedrag? Zevenhonderd dollar!

Maar Lisa en de experts hadden zijn ¨inspectie¨ gefilmd en wisten dat de man niet eens op de plekken had gekeken, waarvan hij claimde dat ze erg stoffig waren.

Lisa confronteerde de man en vroeg hem recht voor z´n raap of hij haar probeerde te bedonderen. En nadat hij een paar vragen had ontweken, rende hij de deur uit.

Lees ook  Is DIT jou ooit wel eens opgevallen aan de kleding van Barack Obama? NIEMAND had het door!

Vervolgens kwam de tweede schimmige reparateur voor een inspectie van het ventilatie systeem en hij gaf Lisa zelfs een nog hogere prijsopgave. Maar dit keer, besloot ze hem al het werk te laten doen om te zijn wat er zou gebeuren.

Check deze video om de klusjesmannen ¨aan het werk¨ te zien. En bekijk dan hun reacties als Lisa hen confronteert:

Dit maakt me zo kwaad! Deels omdat deze deze schimmige mannen van huiseigenaren stelen, maar ook omdat ze de reputatie van eerlijke klusbedrijven en klusjesmannen overal ter wereld zwart maken.

Onthoud om altijd goed onderzoek te doen naar het bedrijf voordat je ze aanneemt, zoek online naar ervaringen van andere klanten. Als je denkt dat je opgelicht bent, verzoek dan een derde partij om hun werk te controleren. En als het lijkt alsof het reparatiewerk niet goed gedaan is, neem dan contact op met de autoriteiten.

Baby wordt met 19 weken geboren, als de moeder hem op haar borst legt is het hartbrekend

Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord