in

Wat vinden jullie van de nieuwe lippen van Linda?

Lipfillers worden steeds populairder onder jongeren, maar kunnen net als elke andere cosmetische behandeling ook gevaren met zich meebrengen.

Deze Engelse vrouw kwam hier op een harde manier achter toen haar gezicht en lippen opzwollen na een allergische reactie op het oplossen van haar lippen. Het gevolg was een spoedbezoek aan het ziekenhuis.

Linda Courtney Bell deelde op sociale media de dramatische reactie op die ze kreeg nadat ze 1 ml van haar lipfiller had laten oplossen. Haar lippen zwollen op en ze kon niet meer praten met een opgeblazen gezicht.

Op TikTok liet Courtney haar ‘vóór foto’ zien voordat de allergische reactie langzaamaan plaatsvond. Tegen de verwachting in, werden haar lippen niet kleiner, nadat de lipfiller was opgelost, maar juist groter.

Aan het begin van de video legde Courtney uit: “Dit ben ik voordat mijn lippen opgelost raakten. Ik heb 1 ml in mijn lippen. Dit ben ik direct na de afspraak, dus letterlijk direct erna.”

Lees ook
Toen ze met haar vuile kont op mij kwam zitten, was voor mij de maat vol

Vervolgens liet ze een foto zien van haar gezicht van na haar afspraak en zei: “Dit is ongeveer twee uur later.” Haar lippen voelden aan alsof ze vol met lucht zaten en de vrouw kon geen woord praten.

“Dit is hoe ik ging slapen – heel pijnlijk. En zo werd ik wakker. Zoals je kunt zien, is mijn gezicht erg ontstoken, rood en zeer pijnlijk, en toen begon ik me zorgen te maken.”

Courtney hoopte dat een nachtje slapen het euvel zou verhelpen, maar dit bleek niet het geval. Toen ze wakker werd, was haar gezicht nog steeds gezwollen.

“Ik kon op dit moment niet praten, ik spuugde en de woorden kwamen er niet goed uit. Mijn tong was flink gegroeid, dus die was behoorlijk opgezwollen. Mijn nek was ook zo opgezwollen. Ik besloot naar het ziekenhuis te gaan”, legde ze uit.

Lees ook
Meisje (13) verdrinkt in recreatieplas Alblasserdam

In het ziekenhuis bleek dat ze een allergische reactie had gekregen. Tot de dokters grote verbazing zag hij een rode plek op de allergietest die ze had gedaan voor de behandeling, die dus niet had moeten gebeuren!

De video heeft een gevoelige snaar geraakt op TikTok. Gebruikers waren geschokt door hoe snel Courtneys gezicht opzwol.

Een gebruiker schreef: “Jeetje, dat ziet er zo pijnlijk uit.”

Een ander voegde eraan toe: “Dit moet zo eng zijn geweest.”

Een derde merkte op: “Ik snap niet dat ze je hebben geïnjecteerd, dat is duidelijk een positieve patch test.”

Sommige TikTokkers gebruikten de video ook om anderen te taggen en hen te waarschuwen voor de gevaren van cosmetische behandelingen. Zoals één persoon die een geliefde tagde en schreef: “Dit is de reden waarom ik niet wil dat je lipfiller krijgt.”

11-jarige ernstig gewond bij ongeluk met landbouwvoertuig

Meisje (3) dood gevonden op buitenplaats van kinderdagverblijf in Empel